Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iOS > Best iOS File Transfer kanggo Transfer File ing Piranti iOS

Best Transfer iOS File kanggo Transfer File ing Piranti iOS

Yen sampeyan duwe siji piranti iOS, sampeyan bisa uga kudu nransfer file ing antarane iku lan PC. Yen sampeyan duwe 2 utawa luwih iOS piranti, kaya iPhone, iPod, iPad utawa, sok-sok kanggo enggo bareng file ing antarane 2 piranti iOS, sampeyan kudu nransfer file banget. Kanggo nggawe gampang kanggo ngirim file ing antarane komputer, piranti iOS, sampeyan kudu nyoba iki profesional iOS Program Transfer Gambar - TunesGo Wondershare.

Download versi nyoba Wondershare TunesGo (Windows) utawa Wondershare TunesGo (Mac) !

Download Win VersionDownload Mac Version

Apa TunesGo Wondershare dianjurake minangka program file serep iOS?

Wondershare TunesGo iku program transfer file profesional iOS. Transfer file audio, kalebu musik, iTunes U, Podcast, video (loro diundhuh ing iPhone utawa dijupuk dening iPhone), lan foto ing Photo Library lan Roll kamera saka iOS piranti menyang piranti iOS liyane, utawa saka piranti iOS menyang komputer . Iki apa pangguna perlu apa sawise sautan sawetara file saka Internet nanging iTunes tau ngidini mengkono amarga masalah hak cipta. TunesGo ora apa iTunes ora bisa nindakake. Iku alat indispensable kanggo nggawe sampeyan urip iOS luwih gampang. Kanggo njaluk katrangan luwih kanggo alat transfer file iOS iki, mangga maca info ing ngisor iki.

 ios transfer files

Feature tombol iki iOS Gambar Transfer - TunesGo

  1. Nyalin kabeh music saka piranti iOS lan transfer kanggo iTunes Library ing komputer;
  2. Music Transfer, iTunes U, Podcast saka deivce iOS menyang komputer utawa piranti liyane iOS;
  3. Transfer video, kalebu video music, movices, TV Nuduhake kegiatan saka iOS piranti menyang komputer lan piranti iOS liyane;
  4. Pindhah Photos saka iOS piranti menyang komputer lan piranti iOS liyane;
  5. Salinan dhaptar lagu saka piranti iOS kanggo iTunes Library (saiki mung kasedhiya kanggo Windows versi TunesGo);

 ios backup file

Where iki Transfer iOS File sapituruté?

1st, nggunakake app desktop iki kanggo nransfer file ing antarane piranti iOS iOS, piranti iOS lan komputer, file ing piranti iOS ora bisa dibusak. Iku bilai kanggo nggunakake iTunes kanggo nransfer file menyang piranti iOS kang ora salah siji sing nyelarasake karo iTunes ajeg.

2, iku app profesional iOS kanggo nransfer file (musik lan video) bali menyang iTunes, komputer lan iOS piranti. iTunes ora bisa nindakake iku kanggo sampeyan ing kabeh. Iku ndadekake munggah endi iTunes tumiba cendhak.

3ird, nempatno wae song and video kanggo piranti iOS tanpa masalah incompatibility. Yen pangguna perlu kanggo nyelehake video kang ora piranti iOS format sing kompatibel, app transfer file iOS iki bakal ngenali lan Ngonversi menyang format loropaken iOS.

Wondershare TunesGo iku salah siji saka pribadi transfer file iOS paling misuwur. Kejabi kasebut ing ndhuwur, saiki Wondershare TunesGo (Windows) mbantu serep kontak iPhone lan SMS uga. Apa ora ngundhuh versi nyoba kanggo duwe cobi sapunika?

Download Win VersionDownload Mac Version


Tindakake Tutorial Video Sinau liyane babagan Transfer iOS File

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top