Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Top Cara Gawe serep iPhone Sadurunge jailbreak iOS 7

Top Cara Gawe serep iPhone Sadurunge jailbreak iOS 7

Wis pirang-pirang sasi sing kedhaftar Apple nyana kanggo jailbreak untethered kanggo iOS 7. Lan pungkasanipun, iku kene - evasion 7. tim evasion wis dirilis jaijlbeak untethered kanggo iOS 7. Kerjane kanggo maksud apa iPhone, iPod, iPad mlaku ing iOS 7 lan mengko. Lan iku mung njupuk pengguna 5 menit kanggo kunjara break piranti Apple. Sampeyan bisa download evasion 7 lan tindakake tutorial video kanggo carane kunjara break iPhone

ios 7 jailbreak

Nanging, sadurunge kunjara break iOS 7 piranti, sampeyan kudu serep iku kaya apa tim evasion wis ngandika: "Mangga nggawe serep piranti sadurunge nglamar jailbreak. Kita padha ora mikir ngendi bakal masalah, nanging kita bisa 't nggawe njamin. " Nggawe serep lan piranti iOS 7 cantik gampang, kok resiko data. Ing ngisor iki sing cara ndhuwur kanggo serep piranti Apple sadurunge jailbreak.

Wigati: Kabeh cara kasebut ing ndhuwur dienggo kanggo maksud apa iPhone, iPad, lan iPod mlaku ing iOS 7 lan mengko. Kene aku njupuk iPhone minangka conto kanggo pitutur marang kowe carane nindakake.


# 1. Data iPhone serep karo iCloud sadurunge jailbreak kanggo iOS 7

iCloud bisa dadi salah siji saka cara paling apik kanggo serep iPhone yen sampeyan ora pengin nggunakake kabel USB kanggo nyambung iPhone nanging karo jaringan Wi-Fi. Serep data iPhone ing iCloud sadurunge jailbreak kanggo iOS 7, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki:

  1. Sambungake iPhone karo jaringan Wi-Fi: Setelan ngeklik> iCloud. Golek Storage & Serep ing ngisor lan klik.
  2. Aktifake pilihan iCloud Gawe serep. Sawise Langkah 1, sampeyan bisa ndeleng pesen "Panjenengan iPhone bakal ora ana maneh serep kanggo komputer kanthi otomatis nalika sampeyan nyelarasake karo iTunes". Klik "OK" lan ngilangke Serep Saiki kanggo ON.

backup iphone before jailbreak iOS 7

Mekaten! Sawise gawe serep iPhone, sampeyan bakal aran gratis kanggo kunjara break iku. Yen ana masalah, sampeyan bisa mulihake iPhone karo serep iCloud sing wis digawe.


# 2. data iPhone Serep karo iTunes sadurunge jailbreak kanggo iOS 7

iTunes punika standar lan alat paling apik kanggo iPhone. Kejabi nggunakake minangka alat transfer, sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo serep iPhone uga. Lan njupuk kurang wektu kanggo serep iPhone karo iTunes sadurunge kunjara bejat kanggo iOS 7.

  1. Sambungake iPhone karo komputer liwat kabel USB. Lan priksa manawa iPhone ditampilake ing iTunes.
  2. Klik Ndeleng> Nuduh Sidebar. Banjur sampeyan bisa ndeleng iPhone ditampilake ing piranti ing sisih kiwa Window iTunes.
  3. Klik tab Ikhtisar ing jendhela utama iTunes. Banjur sampeyan lagi mestine kanggo ndeleng info dhasar iPhone kang. Klik "Ccomputer iki" (A serep lengkap iPhone bakal disimpen ing komputer) lan "Gawe serep Saiki".

Iki carane serep iPhone ing komputer sadurunge nindakake jailbreak kanggo iPhone. Aku mikiraken cara iki luwih trep, sawise kabeh, sampeyan bakal nyambung iPhone lan apa kunjara bejat bab ing komputer.

how to backup iphone data to itunes before iOS 7 jailbreak

Loro iTunes lan iCloud mbisakake serep data iPhone dhasar, kaya setelan, makalah tembok, kontak, Tanggalan akun, file ing Roll kamera, app, lan sapiturute Minangka kanggo iTunes Store dituku item, sampeyan bisa redownload wong. Nanging, songs nyuwek saka CDs, video diundhuh saka internet, lan foto nyelarasake saka komputer bakal dibusak kanthi otomatis. Yen sampeyan arep kanggo serep kabeh file media iki ing iPhone sadurunge jailbreak, maca ing ngisor iki.


# 3. Gawe serep file media iPhone (music, video, foto) sadurunge iOS 7 jailbreak

Wiwit Apple wis ora kasedhiya alat kanggo njaluk barang-barang saka iPhone kanggo iTunes utawa komputer, kene alat pihak katelu perlu. Aku wani nyaranaké TunesGo Wondershare . Iku ngijini sampeyan kanggo nyalin kabeh musik saka iPhone langsung kanggo iTunes Library karo klik siji. Lan iku bisa kanggo ngekspor songs dipilih, video, foto iTunes U, Podcast, buku-buku audio, lan sapiturute saka iPhone piranti menyang komputer. Lan apa luwih apik, sawise jailbreak saka iOS 7, sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo nyalin songs, videos, photos saka komputer langsung kanggo iPhone tanpa itune sinkronisasi.

Download TunesGo Wondershare kanggo Windows utawa Wondershare TunesGo Mac versi duwe nyoba!

Download Win VersionDownload Mac Version

  1. Miwiti TunesGo ing komputer. Sambungake iPhone karo komputer.
  2. Saka Panel Controal kanggo Music, Film, Photos, Dhaptar lagu, etc, sampeyan bisa kanggo ngekspor wae file sing dipilih saka iPhone kanggo iTunes Library utawa komputer. Ing "Smart Ekspor menyang iTunes" bakal funnel metu songs ana ing iTunes, mung ngirim iki sampeyan perlu kanggo iTunes Library Panjenengan. Gawe bakal kui.

backup iphone data before jail break iOS 7

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top