Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Carane Gawe serep iPhone Music

Carane Gawe serep iPhone Music

Kanggo munggel Laka ilang musik, sampeyan bisa uga pengin music iPhone serep kanggo PC utawa iTunes. Nanging, iku ora gampang kanggo nggawe tugas. Yen sampeyan wis nyoba kanggo nggunakake iTunes apa tugas, sampeyan kudu gagal. Apple iTunes mung ngijini sampeyan nransfer sing iTunes Store dituku songs kanggo iTunes, ora iki gedhe-gedhe diundhuh langsung saka Internet utawa nyekel saka sumber ing iPhone. Mangkono, yen sampeyan arep songs serep kang ora dituku ing iPhone kanggo PC utawa iTunes, sampeyan butuh alat profesional kanggo mbantu. Kene, aku ate menehi rekomendasi sing alat serep iPhone lengkap. Iku Wonderhsare TunesGo  utawa  Wonershare TunesGo (Mac) . Kanthi bantuan, sampeyan cepet bisa gawe serep kabeh songs ing iPhone piranti menyang komputer utawa iTunes. Kajaba iku, ora mung ngijini sampeyan songs serep, nanging uga ngijini sampeyan kanggo ngekspor potret lan video menyang komputer uga.

Download Win VersionDownload Mac Version


Carane music iPhone serep

Page, download alat serep music iPhone ing komputer. Banjur tindakake langkah ing ngisor iki kanggo sinau langkah. Ayo kang miwiti karo versi Windows. Yen nggunakake versi Mac, biso kanggo dhaptar lagu serep saka iPhone menyang komputer / iTunes.


Step1: Sambungake iPhone karo PC

Sawise ngundhuh, nginstal lan miwiti iki songs iPhone alat serep ing komputer. Banjur nyambung iPhone piranti karo komputer liwat kabel USB teka karo iPhone. Alat iki bakal langsung ndeteksi lan banjur nuduhake ing jendhela utami.

backup iphone music

Wigati: Iku penting kanggo sampeyan kanggo ngundhuh lan nginstal iTunes ing komputer sawise masang TunesGo.


Step2: iPhone Serep songs

Lagu serep kanggo PC, sampeyan bisa klik "Ekspor Music menyang folder" ing jendhela utami. Musik iPhone serep kanggo iTunes, klik "Copy iDevices kanggo iTunes" lan "Mulai". Ing jendhela njedhul-up, mbusak tandha sadurunge video, iTunes U, Podcast lan liyane. Banjur klik "Salin menyang iTunes".

Utawa, lagu serep lan dhaptar lagu ing iPhone, sampeyan bisa klik "Media" ing kolom sisih kiwa-sisih. Iki bakal nggawa serep jendhela Manajemen media ing sisih tengen. Klik "Musik". Banjur ing music jendhela Manajemen, pilih lagu sing arep kanggo serep, banjur klik "Ekspor menyang". Ing dhaptar gulung-mudhun, sampeyan bisa salah siji milih "Ekspor menyang komputer" utawa "Ekspor menyang iTunes Library".

Yen sampeyan arep kanggo songs serep kanggo komputer, milih nyimpen path kanggo nyimpen music sawise milih "Ekspor menyang komputer". Yen sampeyan wis gawe serep akeh songs kanggo iTunes sadurunge, sampeyan bisa klik tombol "Smart Ekspor menyang iTunes". Kanthi mengkono, sampeyan bisa kanggo supaya nransfer duplikat lagu iku.

backup music from iphone

Kejabi songs, yen sampeyan arep kanggo dhaptar lagu serep ing iPhone, klik "Lagu". Pilih dhaptar lagu Wanted lan klik "Ekspor menyang". Uga, milih lokasi ing komputer kanggo nyimpen dhaptar lagu diekspor. Yen sampeyan arep kanggo music serep kanggo iTunes, sampeyan bisa klik triangle kuwalik ing "Ekspor menyang" lan pilih "Ekspor menyang iTunes Library".

iphone music backup

Iku gampang banget kanggo gawe iPhone songs kanggo iTunes lan PC, tengen? Wondershare TunesGo punika kanca paling iTunes. Iku ndadekake munggah endi iTunes tumiba cendhak. Karo, sampeyan bakal ora ana maneh padha sumelang ing bab songs kelangan, video utawa foto saka iPhone.

Coba TunesGo Wondershare kanggo gawe serep iPhone sapunika!

Download Win VersionDownload Mac Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top