Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPad > 2 Metode Gawe serep data iPad kanggo Mac ing OS X Mavericks

2 Metode Gawe serep data iPad kanggo Mac ing OS X Mavericks

Nggawe serep data iPad kanggo Mac ajeg solves persil saka teka-teki kapan nyoba kanggo mulihake iPad, kaya iPad online. Kanthi cara iki, sampeyan tau nandhang sangsara marga saka rusak data penting ora kelingan. Yen sampeyan wis mung nganyari Mac OS kanggo Mavericks lan bab gawe serep kabeh data ing iPad, sampeyan bisa teka kene. Ing artikel iki, aku ate nuduhake rong cara kanggo serep iPad online Panjenengan, mini iPad karo retina tampilan, iPad New, iPad mini, iPad karo retina tampilan, iPad 2 lan iPad rampung. Sampeyan bisa mindhai macem-macem cara lan arep kang luwih miturut kabutuhan.

Data cara 1. Serep iPad kanggo Mac ing OS X Mavericks liwat iTunes

iTunes iku apik manager data iPad kanggo gawe serep setelan iPad, app lan app data, music dituku, buku, nuduhake TV, pesen, dering lan liyane. Tindakake pandhuan ing ngisor iki kanggo data serep ing iPad kanggo Mac ing OS X Mavericks langkah dening langkah.

Langkah 1. iTunes Launch ing Mac karo OS X Mavericks

Langkah 2. Sambungake iPad kanggo Mac karo kabel USB Apple.

Langkah 3. Ing sisih kiwa, klik iPad ing piranti kategori nuduhake panel Manajemen iPad.

Langkah 4. Ing panel tengen, klik Back Up Saiki kanggo miwiti proses serep.

backup ipad data mavericks

Kanthi langkah iki, sampeyan bisa gawe serep data iPad kanggo Mac mlaku OS X Mavericks rampung. Nanging, proses serep dadi metu dadi wektu-akeh lan file serep ora bisa maca langsung. Samsaya Awon isih, iTunes ora bisa bantuan serep file media nyelarasake kanggo iPad saka Mac. Mangkono, yen sampeyan arep kanggo serep iPad data lan arep kanggo ndeleng musik, potret lan video tanpa Watesan wae, sampeyan bisa tindakake cara liya.

Cara 2. serep data iPad Mavericks tanpa iTunes

Looking for cara kanggo serep iPad music, video lan foto, utamané sing gedhe-gedhe nyekel saka panggonan liya, kajaba iTunes, kanggo Mac ing OS X Mavericks? Desktop kuat iPad kanggo alat transfer Mac - ing Wondershare TunesGo (Mac) rampung meets perlu. Nanging kanggo mbantu serep kabeh utawa musik sing dipilih, video lan foto kanggo dewekan file karo sethitik wektu.

Kanggo Windows kedhaftar, sampeyan bisa nyoba Wondershare TunesGo serep music, kontak, pesen, foto, video.

Download Mac Version Download Win Version

Langkah 1. Sambungake iPad lan mbukak alat

Nggunakake kabel USB Apple kanggo nyambung iPad kanggo Mac lan mbukak alat. Jendhela utami bakal nuduhake munggah ing layar Mac kang, nampilake info iPad menyang macem-macem kategori.

Wigati: Senajan proses serep kabèh ora perlu iTunes, sampeyan isih kudu nginstal ing Mac kanggo mesthekake TunesGo (Mac) dianggo biasane.

backup data from ipad in mavericks

Langkah 2. Gawe serep data saka iPad Mavericks

Ing sidebar kiwa, sampeyan bisa ndeleng file ing iPad didhaptar ing kene. Klik salah siji saka jinis file lan ngetik jendhela Manajemen. Banjur, milih file sing arep serep menyang Mac ing OS X Mavericks.

  • Klik Music , milih songs> klik Ekspor > file Music sing digawe nganti Mac
  • Klik Photos > Pilih foto> klik Ekspor kanggo foto serep saka iPad Roll kamera, Foto Stream lan Photo Library kanggo Mac.
  • Klik Film > Priksa video> Klik Ekspor serep video sing dipilih.
  • ......

ipad data backup mavericks

Sawise gawe serep file iki ing Mac, sampeyan bakal ora ana maneh padha sumelang ing bab mundhut data. Lan karo TunesGo (Mac), sampeyan bakal bisa nyalin file iki saka Mac kanggo piranti apa wae Apple, kaya iPod, iPhone iPad lan.

Download TunesGo duwe cobi!

Download Mac Version Download Win Version

Sampeyan bisa uga kasengsem ing

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top