Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Android > Carane HTC One Data ing A PC karo Ease Serep

Carane HTC One Data ing A PC karo Ease Serep

Arep nggawe serep grafik Samsung Panjenengan Salah? Supaya yen soko mengkono iku, sampeyan bisa langsung njaluk kabeh bali menyang Samsung Panjenengan siji. Nggawe serep Samsung Galaxy data kanggo PC iku arang banget gampang karo bantuan saka manager Android apik dirancang dijenengi Wondershare MobileGo for Android utawa Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) . Manger Android iki menehi kasempatan kanggo kontak serep, pesen teks, log telpon, tanggalan, music, dhaptar lagu info, video, apps, foto ing Samsung Panjenengan Salah PC.

Download versi nyoba gratis kanggo nggawe Samsung siji serep.

Download Win VersionDownload Mac Version

A guide lengkap carane serep Samsung Galaxy data

Miturut kahanan, milih versi tengen manager Android lan nginstal PC Windows utawa komputer Mac. Ing Pandhuan ing ngisor iki, Aku bakal nuduhake carane nggawe Samsung Galaxy serep karo versi Windows.

Saiki, mbukak manager Android iki ing PC. Banjur, sampeyan njaluk jendhela sambungan.

backup htc one

Langkah 1. Njaluk Samsung Panjenengan Salah disambungake

Versi Windows uga dianggo liwat WiFi karo kabel USB Android. Mulane, njaluk Samsung Panjenengan Salah disambungake menyang PC salah siji liwat kabel USB utawa WiFi. Ing wektu ora MobileGo for Android ngenali Samsung Panjenengan siji. Banjur, iku bakal nuduhake Samsung Panjenengan siji ing jendhela utami.

back up htc one

Langkah 2. Gawe serep Samsung Salah

Ing ngisor baris saka jendhela utami, klik "Siji-Klik Serep". Iki ndadekke munggah jendhela serep. Kanthi gawan, kabeh ing Salah Samsung kalebu kontak, app lan pesen teks wis dicenthang. Yen ngene kaya selektif selektif gawe serep Samsung Galaxy data, please mbusak centhang ing data sing ora arep serep.

htc one backup

Banjur, klik "Browse" kanggo milih nyimpen path kanggo nyimpen file serep. Sawisé iku, klik "Back Up". Manager Android iki wiwit data serep. Priksa manawa Salah Samsung wis disambungake sak suwene proses serep. Nalika iku rampung, klik "OK" rampung serep utawa "Open Folder" navigasi menyang lokasi ing ngendi file serep disimpen.

how to back up htc one

Nonton video carane serep Samsung Salah

Kejabi gawe serep kabeh data ing Samsung Panjenengan Salah ing siji klik, sampeyan saged gawe serep music, photos, videos, kontak, SMS lan app siji. Menyang sidebar kiwa lan klik saben tab. Banjur, ing jendhela sing cocog, serep apa sing arep ing PC.

Karo MobileGo for Android, sampeyan bisa babar blas bebas saka sembarang mundhut data. Saiki, cobanen manager Android iki kanggo njaluk kabeh digawe saka Samsung Galaxy kanggo PC!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top