Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Gawe serep lan mulihake Motorola Moto X karo Ease

Gawe serep lan mulihake Motorola Moto X karo Ease

Sampeyan tau ngerti nalika sampeyan bisa mungkasi munggah karo alangan ing Motorola Moto X lan nandhang sangsara mundhut data. Kadhangkala, sampeyan bisa salah Format Moto Panjenengan X utawa mbusak data terkenal ing. Utawa, Moto X dicolong utawa wis bejat, nanging sayangé sing wis ora digawe munggah Moto X. Utawa, sampeyan arep kanggo ROOT Moto X, mulihake standar pabrik lan liyane. Bab lelakon kuwi kabèh nggawa babagan mundhut data gedhe. Supaya wong-wong mau utawa mbalèkaké data sawise mundhut langsung, iku apike kanggo sampeyan gawe serep tumindake saka Moto X.

Carane kowe serep Motorola Moto X lan mulihake nalika ing perlu? Bener. Ana lagi akeh pribadi pihak katelu profesional bisa apa sing kanggo sampeyan. Antarane wong-wong mau, ing Wondershare MobileGo for Android stands metu. Iku manager Android gampang kanggo nggunakake, kang fitur sing becik serep - & - mulihake fungsi. Kanthi bantuan, sampeyan bisa gawe serep kabeh kontak, app, video, pesen teks, log telpon, tanggalan, music, photos lan info playlist sing uripe ing Moto X ing komputer 1 klik. Kapan sampeyan kantun data amarga alasan dikenal utawa dingerteni, sampeyan bisa mulihake minangka yen boten kedaden.

Kanthi Wondershare MobileGo for Android Pro (Mac) , sampeyan bisa kanggo gawe serep lan mulihake kabeh tanggalan, apps, kontak, pesen teks lan telpon log tanpa musuhan.

Download Win VersionDownload Mac Version

Langkah carane serep lan mulihake Motorola Moto X

Ing tutorial iki, Aku bakal nuntun sampeyan liwat langkah-langkah prasaja kanthi lan 100% serep lan mulihake kabeh data ing Motorola Moto X. tutorial njupuk versi Windows minangka conto. Yen sampeyan nggunakake komputer Mac, sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal versi Mac lan waca Pandhuan uga.

Langkah 1. Connect Moto X menyang komputer lan mbukak manager Android

Kanggo miwiti, mbukak manager- Android Wondershare MobileGo for Android ing komputer. Nyambung Motorola Moto X menyang komputer liwat kabel USB utawa liwat WiFi. Kanggo pangguna WiFi, sampeyan kudu nginstal MobileGo app kudu-kudu ing Moto X, nalika iku pisanan nggunakake piranti lunak.

Sawise sambungan sukses, manager Android bakal ndeteksi Moto X enggal. Banjur, kabeh file rinci ing Moto X, kaya apps, music, kontak lan SMS, bakal katampil ing sidebar kiwa.

backup and restore moto x

Langkah 2. apps Serep, log telpon, tanggalan, kontak, SMS, lan file media ing Moto X

Menyang ngisor baris saka jendhela utami, lan klik Siji-Klik Serep . Saka jendhela serep, sampeyan bisa ndeleng kabeh file diijini kanggo digawe serep. Busak centhang file bayangan lan klik Browse pilih Simpen path kanggo nyimpen file serep. Banjur, klik Back Up .

Proses serep njupuk sing wektu sethitik. Bener, iku nganti volume saka file kang digawe serep. Nalika proses serep wis rampung, sampeyan bisa salah siji klik Ok kanggo nutup jendhela serep utawa klik Open Folder dipriksa file serep.

backup and restore motorola moto x

Langkah 3. Mulihake Moto X

Navigasi menyang sidebar kiwa lan klik toolkit. Menyang dhasar Tools lan klik Mulihake . Kabeh file serep sing kadhaptar. Pilih salah siji sing arep lan klik Mulihake .

motorola moto x backup and restore

Fitur tombol babagan manager Android iki

Kanthi manager Android, Motorola Moto x serep lan pemugaran dadi metu dadi prasaja, cepet lan aman. Bener, manager Android iki wis akeh fitur tombol liyane.

Saiki, download piranti lunak kanggo gawe serep lan mulihake Moto X!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top