Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iOS > 5 Solutions kanggo Busak Photos from iOS 7 Piranti

5 Solutions kanggo Busak Photos from iOS 7 Piranti

Sawise nganyarke kanggo iOS 7, temokake iku hard kanggo mbusak potret ing iOS 7 piranti, tengen? Akeh wong sing wis rembugan Jeksa Agung bisa ngetokake ing discussions.apple.com. Mantan pilihan mbusak foto ing iOS 6: Menyang Setelan> Umum> Photos & kamera, geser nengen utawa ngiwa ing Roll kamera, Photo Library, utawa Photo Stream, ora ana maneh dianggo ing iOS 7. Yen sampeyan arep kanggo mbusak potret saka iOS 7 piranti, sampeyan kudu ngetutake salah siji cara ing ngisor iki.

Wigati: Nalika sampeyan ndeleng sing ana akeh cara kanggo mbusak potret ing piranti iOS 7. Nanging, sawetara solusi, kaya solusi 3, 4, 5 mung ngijini sampeyan kanggo mbusak potret ing iOS 7 piranti Roll kamera. Yen sampeyan arep kanggo mbusak potret loro ing Photo Library lan Roll kamera, sampeyan kudu milih solusi 1 utawa 2.

Solusi 1: Busak Photos ing iOS 7 Piranti Langsung

iOS 7 cukup beda saka iOS 6 utawa mantan. Kanggo mbusak foto ing piranti iOS 7, klik Photos app ing piranti iOS 7 Panjenengan. KlikPilih saka sisih ndhuwur lan tutul potret sing arep dibusak. Ana tandha mriksa ing saben foto sing wis pilih. Banjur tutul Trash bisa ing sisih tengen ngisor. Mekaten.

Pro: Ora app ekstra perlu;

Con: Njupuk wektu dawa;


Solusi 2. Busak Photos saka iOS 7 Piranti liwat Tool pihak katelu (ngirit wektu)

Pribadi pihak katelu, kaya Wondershare TunesGo utawa Wondershare TunesGo (Mac) bakal ngijini sampeyan kanggo mbusak potret loro ing iOS piranti Roll kamera, Photo Library lan Foto Stream. Ana ora akeh kuwi jenis pribadi ing pasar sapunika. Wondershare TunesGo iku salah siji saka pribadi paling apik lan biaya kurang. Sawise nyambungake sampeyan iOS 7 piranti karo komputer lan mlaku alat, sampeyan bisa nindakake pambusakan. Ngisor iki asli seko kanggo mbusak potret ing iOS 7 piranti karo Wondershare TunesGo (Mac).

Download versi nyoba gratis Wondershare TunesGo duwe cobi! Sapunika, loro Mac lan Windows versi iku kanthi kompatibel karo iOS 7.

Download Win VersionDownload Mac Version

delete photos on ios 7

Pro: Gampang kanggo nggunakake lan efisien;

Con: Biaya sawetara duwit;


Solusi 3: Busak iOS 7 Roll kamera Photos liwat Image Capture (mung ing Mac)

Gambar Capture mung kasedhiya ing Mac lan mung ngidini kedhaftar kanggo mbusak potret saka iOS 7 piranti Roll kamera. Ing ngisor iki sing langkah kanggo mbusak potret ing iOS 7 piranti karo gambar Capture:

  1. Sambungake iOS 7 piranti karo Mac liwat kabel USB.
  2. Miwiti Image Capture; (Kadhangkala, nalika iOS 7 piranti disambungake kasil, gambar Capture bakal dibukak kanthi otomatis);
  3. Pilih potret sing arep dibusak saka iOS 7 piranti lan klik sethitik lambang abang ing ngisor jendhela.

delete photos on ios 7

Pro: Free;

Con: Mung mbusak potret ing Roll kamera ing iOS 7 piranti;


Solusi 4: Busak iOS 7 Roll kamera Foto Preview (mung ing Mac)

Gawan app Preview ing Mac uga ngijini pangguna kanggo mbusak potret ing iOS 7 piranti Roll kamera. Maca langkah ing ngisor iki:

  1. Plug ing USB piranti iOS 7 rawuh karo ing slot USB ing Mac lan nyambung iOS 7 piranti.
  2. Miwiti Preview. Menyang berkas menu banjur pilih Impor saka (jeneng piranti iOS).
  3. Dianakaké mudhun tombol Command lan klik photos pilih potret sing arep dibusak.
  4. Klik lambang abang ing ngisor kanggo mbusak foto saka iOS 7 piranti Roll kamera.

delete photos from iOS 7

Pro: Free

Con: Mung mbusak potret ing Roll kamera;


Solusi 5: Busak Photos ing iOS 7 Piranti Roll kamera ing Windows PC

Yen sampeyan pangguna Windows PC, sampeyan bisa mbusak foto saka iOS piranti Roll kamera sawise nyambungake iOS 7 piranti karo PC. Waca langkah ing ngisor iki:

  1. Nggunakake kabel USB kanggo nyambungake piranti iOS karo Windows PC.
  2. Mbukak Komputer lan sampeyan bakal weruh Panjenengan iOS 7 piranti . Klik kanggo nemokake foto sing pengin dibusak lan milih.
  3. Klik-tengen kanggo milih Busak .

delete photos from iOS 7


Pro: Free;

Con: Mung mbusak potret ing Roll kamera ing piranti iOS ing Windows PC;


Video Tutorial kanggo Mbusak Photos from iOS 7 Piranti

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top