Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > 2 Japanese Cara Gawe serep data sadurunge iPhone Nganyarke kanggo iOS 7

2 Japanese Cara Gawe serep data sadurunge iPhone Nganyarke kanggo iOS 7

Minangka pengguna iPhone, sampeyan bisa uga banget bungah bab sistem OS anyar kanggo iPhone, iOS 7. Nerangake saka perspektif anyar kabèh. Nanging, sadurunge sampeyan nganyarke iPhone kanggo iOS 7, sampeyan lagi mestine kanggo serep data iPhone amarga nganyarke iki bakal ngilangke resik kabeh data, kaya kontak, foto, video, calenders, pesen, telpon log, memos, lan sapiturute ing iPhone .

Ing kasunyatan, ana sawetara cara kasedhiya kanggo data iPhone serep sadurunge sampeyan nganyarke iPhone menyang iOS paling anyar 7. Kene, aku ate enggo bareng karo sing dhasar 2 cara sing Apple nawakake kanggo data iPhone serep sadurunge nganyarke kanggo iOS 7: iTunes lan iCloud. Loro iTunes lan iCloud saged nggawe serep saka iPhone. Bentenipun mung antarane wong-wong iku nalika gawe serep karo iCloud, ora ana sambungan fisik perlu nalika gawe serep liwat sambungan iTunes antarane iPhone lan komputer perlu. Njupuk dipikir ing carane data iPhone serep liwat iCloud lan iTunes.

Part 1. Serep data iPhone karo iCloud sadurunge nganyarke kanggo iOS 7

iCloud bisa kanggo nggawe serep data paling iPhone. Sadurunge nggunakake iCloud, please priksa manawa iPhone nganggo ing iOS 5 utawa mengko. Ayo kang nyiyapake iCloud serep ing iPhone.

Sambungake iPhone karo Internet liwat Wi-Fi. Kanggo ngaktifake iCloud serep, klik Setelan > iCloud > Panyimpenan lan Serep ing iPhone.
iphone backup software

Sabanjure, ngilangke Serep iCloud ON . Nalika sampeyan nindakake iki, sampeyan bisa ndeleng pesen "Panjenengan iPhone bakal ora ana maneh serep kanggo komputer kanthi otomatis nalika sampeyan nyelarasake karo iTunes". Klik OK . Sabanjure, klik Serep Saiki ing ngisor.

backup iphone data

Part 2. Gawe serep data sadurunge iPhone nganyarke kanggo iOS 7

iTunes cara liya gampang kanggo serep data iPhone sadurunge nganyarke kanggo iOS. Kanggo nggunakake iTunes, please nyambung iPhone karo komputer liwat kabel USB. Miwiti iTunes ing komputer. Klik Ndeleng ing pita lan pilih Tampilake Sidebar . Banjur, sampeyan bisa ndeleng iPhone ditampilake ing piranti ing sisih kiwa saka jendhela iTunes. Klik-tengen iPhone lan pilih Gawe serep saka dhaptar gulung-mudhun.

how to backup iphone data to itunes

 

Apa jenis data bisa iCloud lan iTunes serep kanggo iPhone?

  1. Music dituku, nuduhake TV, buku lan app;
  2. Video lan foto sing wis dijupuk kang disimpen ing Roll kamera;
  3. setelan iPhone, kaya Wallpaper, Kontak, akun Calendar, data app, Layar Ngarep;
  4. Pesen lan dering;

Saka kene, sampeyan bisa ndeleng file media sing ora dituku ora bisa digawe munggah dening iCloud lan iTunes. Aja padha sumelang! Ana workaround kanggo mbantu nyimpen file media iki kanggo Panjenengan iTunes Library utawa komputer: Wondershare TunesGo . Iku ngijini sampeyan kanggo gawe music iPhone, video, lan foto menyang komputer. Kabeh sing perlu kanggo tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1. Sambungake iPhone karo komputer lan miwiti TunesGo.
Langkah 2. Ing MobilGo kanggo jendhela iOS, klik cocog tab, kaya Music, Photos, utawa Film, lan klik segi telu ing Ekspor menyang pilih Ekspor menyang My Computer utawa Ekspor menyang iTunes perpustakaan .

backup iphone data before upgradingt to iOS 7

Download Wondershare TunesGo nyoba versi kanggo gawe iPhone file media!

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top