Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Top List > 10 Great Ulah kanggo Phones Lawas lan Tablet

10 Great Ulah kanggo Phones Lawas lan Tablet

Njaluk Smartphone ekstra lan selokan sing gedhe-gedhe lawas menyang laci? Aku ora ngerti carane akeh lawas, piranti outdated sing wis sijine ing laci. Ing dina liyane, nalika aku kabuka ing laci ing kamar lungguh, ana 3 telpon lawas lan tablet lawas. Bener, aku ora bisa mung Smash lan mungkasi ing dustbin, amarga padha nggawa kula sawetara pengeling-eling apik. Lan aku ketemu aku bisa menehi wong urip anyar. Ana luwih saka 10 cara paling apik sing bisa nggawe nganggo. Ing ngisor iki sing 10 Efesus gedhe telpon lawas lan tablet Aku seneng bareng karo sampeyan.

* Ngedol telpon Lawas utawa Tablet

Malah telpon lawas lan outdated, sawetara wong isih perlu kanggo nggawe telpon lan ngirim pesen teks. Sampeyan bisa ngedol iku ing rega apik ing sawetara online store, kaya BestBuy, gazelle, uSell, Wal-Mart, Amazon, etc Miturut sade, sampeyan njaluk dhuwit lan wong-wong sing padha ora duwe akeh budget bisa njaluk piranti migunani . Iku apik loro kanggo sampeyan lan wong-wong sing njaluk piranti.

* Nguripake telpon Lawas utawa Tablet menyang kamera Keamanan

Yen sampeyan perlu kanggo njaga mripat ing ngarep utawa dicekel bocah, sampeyan kudu nguripake telpon lawas utawa tablet menyang kamera keamanan yen iku bisa kanggo njupuk video. Sambungake karo jaringan lan ngundhuh app free sing bisa kanggo mbukak kamera keamanan ing piranti sing lawas. Afte banjur, sampeyan bisa ndeleng sing kamera keamanan tumindak becik. Punika guide kanggo carane kanggo nguripake iPrhone lawas menyang kamera keamanan sing bisa kasengsem ing >>

how to use old phone

* Gunakake telpon Lawas utawa Tablet Aja eksprimen

Nalika sampeyan nggunakake telpon utawa tablet, Aku manawa sampeyan jarang padha ngayahi karo, kang wedi rusak data utawa nggawe mandhekake digunakake. Nanging, nalika sampeyan njaluk piranti ekstra, iku ora Matter apa liyane. Sampeyan bisa nindakake eksprimen karo: mulihake sistem operasi, ROOT iku, jailbreak  utawa kerlip rom anyar iku. Mung nindakake apa wae sing arep karo. Nyobi nyenengno lan mbiyantu kanggo sampeyan kanggo nambah skills nggunakake smartphone.

what to do with old phone

* Gunakake telpon Lawas utawa Tablet minangka Remote Control

Saiki sampeyan bisa nguripake telpon lawas utawa tablet minangka remot kontrol kanggo njupuk kontrol saka sawetara piranti. Kanggo nggawe iku bisa, sampeyan kudu nyambungake telpon utawa tablet langsung menyang TV utawa sistem audio, utawa tuku alat ekstra kanggo masangake telpon utawa tablet karo piranti liyane, kaya Chromecast streaming teken.

* Priksa telpon Lawas utawa Tablet Kid-loropaken

Sampeyan kesel saka piranti sing lawas, nanging dicekel bocah bisa kaya iku. Sampeyan bisa nggawe piranti lawas loropaken dicekel bocah kanthi nggawe menyang fun lan gadget pendidikan kanggo dicekel bocah. Ing piranti sing lawas, sampeyan bisa instal sawetara app funning kanggo game, silang, lan sinau. Sadurunge menehi kanggo bocah, please ati-ati karo akun. Sing mestine kanggo metu saka akun utawa ngeset profil diwatesi kanggo bocah kanggo ngakses kanggo sawetara app utawa akun.

how to deal with your old phone

* Nguripake telpon Lawas utawa Tablet menyang Hard Drive Portable

Yen sampeyan bisa ing kantor, banjur sampeyan kudu duwe file macem-macem digital penting kanggo nindakake karo sampeyan kabeh wektu. Manawa, saiki akeh layanan maya ngijini sampeyan kanggo nyimpen dokumen ing méga lan ngundhuh menyang nggunakake ngendi wae lan kapan sing kudu dadi yen sampeyan bisa ngakses menyang jaringan. Nanging, akeh wong isih padha sumelang ing bab keamanan dokumen. Yen mengkono iku, sampeyan bisa nguripake piranti Android utawa Apple lawas minangka sawijining harddisk portabel kanggo nyimpen dokumen penting.

what you can do with your old android

* Priksa telpon Lawas utawa Tablet a MP3 khusus utawa Video Player

Sampeyan kudu ngerti sing guwakan baterei cepet sanget nalika muter lagu lan video ing telpon lan tablet. Aku jarang nggunakake telpon aku nggunakake telpon lan pesen teks kanggo muter video, amarga yen aku kudu ngisi iku ajeg. Yen sampeyan duwe telpon lawas utawa tablet, sampeyan bisa ngimpor kaping songs lan video kanggo nggawe iku minangka music darmabakti utawa pamuter video. Iku tau nimbulaké Gagal telpon telpon.

what you can do with your old phone

* Nguripake telpon Lawas utawa Tablet menyang e-Reader khusus

Yen seneng maca, sampeyan kudu duwe e-maca darmabakti ing tangan. Sanadyan telpon utawa tablet sampeyan nggunakake bisa digunakake minangka e-maca, iku ora apik minangka gadhah siji darmabakti. Sampeyan bisa nginstal saperangan beda jenis apps maca ing darmabakti e-maca lan ngimpor kaping eBooks menyang iku kanggo maca utawa tetep.


* Priksa telpon Lawas utawa Tablet minangka pigura Photo Digital

Sampeyan bisa nguripake telpon sing lawas utawa tablet menyang bingkai foto digital dinamis nengsemake. Iku kelangan duwe pengaji gambar Panjenengan ditampilake ing layar, utamané sawise sampeyan nggawe slideshow dinamis karo koleksi foto-foto. Lan wis bisa mlaku, sampeyan kudu mateni dimming layar utawa fitur kunci ..

what you can do with your new android

* Nguripake telpon Lawas utawa Tablet minangka Jam Weker utawa barometer

Yen sampeyan perlu jam weker, sampeyan bisa nggunakake telpon lawas utawa tablet minangka tansah ing jam sing tangi sing munggah. Apa aku luwih kanggo nggunakake barometer a. Sampeyan bisa download lan app kanggo telpon utawa tablet kanggo katon munggah informasi saka stasiun iklim lokal lan nggawa ramalan cuaca. Iku banget perlu ngerti weather sadurunge sampeyan metu.

what you can do with your new android

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top