Kabeh TOPICS

+

Popular Online & Streaming Sites Video

Miturut eMarketer lan mobiThinking (2014), 4 saking 5 Internet kedhaftar global bakal pengguna web mobile. Ing ndhuwur sing, akeh data padha uga wis ditampilake sing kiriman data mobile wis tambah dramatically liwat taun sadurunge. Wektu saben bobot ngginakaken ing Internet liwat piranti seluler sing 2.1 jam saben dina. Ing wektu sing padha, ana sing gaya ngasor noticable panganggo nonton video ing TV saka 3,5 (2011) kanggo 3.1 jam saben dina (2013). Amarga pilihan saka offline video online, lalu lintas Internet (diklumpukake sak Perdana wektu) wis tambah nganti 37%.

Koleksi Mobile Video Lintas


Nuduhake video ndeleng ing seluler piranti wis tambah 133% tahunan. Malah sanadyan lalu lintas video seluler luwih saka 53% (isih ngisor 50% ing 2012), iku forecasted kanggo nambah kanggo 69% dening 2018. Miturut Ooyala, Nielsen lan sumber biso dipercoyo liyane, penonton mobile ngginakaken luwih saka 50% saka sing wektu offline online ing vides sing luwih maneh saka 10 menit. Ing tangan liyane, nduweni tablet luwih kamungkinan kanggo nonton video lengkap-dawa (ndhuwur 45 menit). Sing mbokmenawa amarga piranti nerangake karo ukuran layar sing luwih gedhe lan luwih nyaman kanggo ndeleng video dhowo.


Top 12 Online & Streaming Sites

Hulu

Fitur

  • Didegaké: 2007
  • Koleksi: Video ing situs dikarepake
  • 59,000+ video ing database

  • Netflix

    Fitur

  • Didegaké: 1997
  • Koleksi: Video ing situs dikarepake
  • 23,000+ video ing database

  • Google Play Movie & TV

    Fitur

  • Didegaké: 2008
  • Koleksi: Situs distribusi Digital
  • "Yuta lagu, Ewon video"

  • YouTube

    Fitur

  • Didegaké: 2005
  • Koleksi: Situs layanan hosting Video
  • 100+ jam upload video / menit

  • Vudu

    Fitur

  • Didegaké: 2004
  • Koleksi: Video ing situs dikarepake
  • 26,000+ video ing database

  • Crackle

    Fitur

  • Didegaké: 2007
  • Koleksi: Situs distribusi Video
  • 521K + pelanggan

  • Vimeo

    Fitur

  • Didegaké: 2004
  • Koleksi: Situs layanan hosting Video
  • 14M + anggota

  • Padang

    Fitur

  • Didegaké: 2003
  • Koleksi: Situs layanan hosting Video
  • 400M + video mirsani / month

  • Veoh

    Fitur

  • Didegaké: 2004
  • Koleksi: Situs distribusi Video
  • 111,000+ film ing database

  • Dailymotion

    Fitur

  • Didegaké: 2005
  • Koleksi: Situs layanan hosting Video
  • 2.2B + video viewed / month

  • Vevo

    Fitur

  • Didegaké: 2009
  • Koleksi: Situs music Online
  • 44B + video music mirsani pungkasan taun

  • Ustream

    Fitur

  • Didegaké: 2006
  • Koleksi: Video Situs streaming
  • 30m + pangguna

  • Metode Playback umum

    Ana supaya akeh macem-macem cara kanggo puter maneh lan video ing piranti seluler. Sampeyan bisa milih kanggo nonton langsung ing telpon seluler utawa tablet, download kanggo akses offline lan uga Ngonversi file sing wis didownload kompatibilitas puter maneh sing luwih dhuwur karo piranti liyane. Ana uga sawetara piranti lunak dianjurake kanggo mesthekake yen video ndeleng pengalaman iku saka high quality karo masalah puter maneh tithik utawa ora ing kabeh.

    1 Direct Playback

    Iku cara puter maneh paling langsung dening nonton video ing piranti seluler. Kabeh sing perlu punika sambungan Internet lan sampeyan bisa miwiti kanggo navigasi menyang situs video favorit. Sawise sampeyan wis ketemu klip video, mung klik PLAY .

    Yen gagal puter maneh amarga codec kompatibel format file, sing bener bisa nyoba metu pamuter video external . Pamuter video external biasane nawakake fitur liyane saka siji standar ing seluler piranti kayata:

  • Ndhukung sakbenere sembarang file format
  • Favorites tetenger kanggo akses trep
  • Resik, uncluttered lan Ad-free
  • Alexa liyane ...

    watch video on android

    2 Offline Hiburan

    Kadhangkala, sampeyan mung felt kaya ngundhuh video kanggo offline offline. Sing contone; ing sepur, ing bis, sak transit pesawat lan luwih. Nanging, mayoritas Camping video online lan streaming ora teka karo fitur downloading. Ing ndhuwur iku, kurang prakteke kanggo download langsung dhateng seluler piranti.

    Mulane, solusi sing luwih apik bakal ngundhuh dhateng PC banjur ngirim menyang piranti sing disenengi. Kanggo maksud sing, sampeyan bakal kudu ngundhuh video. Jejere ngundhuh video, sampeyan uga bisa:

  • Ngrekam video nalika iku streaming
  • Program tugas panjadwal otomatis mati
  • Extract audio saka video
  • Alexa liyane ...

    recover deleted reminders from iphone

    3 Watch ing Sembarang Piranti

    Iku ora surprise kanggo ndeleng pesen kesalahan nyatakake yen 'file format ora dikenali', 'codec error', utawa soko padha. Sing utamané bener yen sampeyan pengin puter maneh file video gedhe ing seluler piranti utawa MP4 file umum digunakake ing piranti iOS-dilakokno.

    Padha mengkono yen wis mirsani video sing wis akeh banget seneng lan seneng kanggo ngunggah online kanggo enggo bareng, nanging format video iki ora ditampa. Isih, aja keganggu kowé, awit kowé tansah bisa nggunakake rate video kanggo mbantu metu sing bisa:

  • Ngonversi 30x luwih cepet
  • Dikonversi ke 158+ format video
  • Transfer video nirkabel menyang piranti
  • Alexa liyane ...

    recover deleted reminders from iphone

    Top