Kabeh TOPICS

+

How-To Watch Videos ing Piranti Mobile

Iku dadi salah siji saka gaya utama kanggo nonton video ing piranti seluler kita saiki lan nomer utawa panganggo isih ing nambah. Faktor contributing utama menyang shift pola offline sing keluwesan, mobilitas lan penak. Iku ora ateges sing kita lagi babar blas ditching pakulinan sadurunge nonton video ing TV, desktop utawa laptop, mung sing iku ing mburi ngasor. Kajaba sampeyan adoh kanggo nomer tartamtu dina sing mbokmenawa bakal kudu laptop sak, digunakake, iku bakal luwih entheng kanggo mindhah bab karo smartphone utawa tablet (utawa malah loro ing kaping). Paling Jahwéh, ana luwih, akeh more videos kanggo nonton online dibandhingake TV (kajaba sing lagi mw upgrade karo salah siji sing nyetel-top kothak / Unit). Malah dadi, sampeyan lagi ora arep nindakake TV watara, ora sampeyan? Dadi ayo kang praktis lan layak, njupuk dipikir ing carane bisa njaluk dhewe disambungake menyang Internet.

Sambungan internet

Yen luwih seneng penak lan mobilitas sambungan Internet, sampeyan kudu Sejatine loro pilihanipun; Wi-Fi utawa Mobile Data. Iku nyatane, prakara subjectivity pribadi.

Kang Siji?

Wi-Fi
  • Kacepetan lan sambungan luwih stabil
  • Nilai kang worth (adhedhasar paket data per langganan monthly)
  • Kacepetan downloading lan tingkat luwih cepet
  • Cocog kanggo lengkap-dawa lan ngundhuh video
  • Supaya nggunakake munggah sangu data seluler
  • Kurang draining ing urip baterei

  • Mobile Data / Data Selular
  • Iku diakses kapan, ing ngendi wae
  • Trep klip video short
  • Gumantung panyedhiya jaringan lokal, sawetara rencana data nawakake panggunaan Unlimited
  • Biaya beda-beda dibandhingake Wi-Fi (patut kanggo 2G / 3G / 4G)
  • Metode saka nonton Videos ing Piranti Mobile

    Kabeh kita kathah kanggo nonton video beda; sebagéan manèh luwih seneng stream langsung, wong ngakses isi liwat app pamuter video, salawasé liyane wanted diundhuh dhateng piranti seluler sing kanggo muter maneh offline. Mung navigasi dhewe liwat tab saka cara ing ngisor iki kanggo rincian tambahan.

    Top