Kabeh TOPICS

+

Siji Klik kanggo Gawe serep lan mulihake Loro-lorone iOS lan Android SMS

Konsep layanan olahpesen short wis entuk luwih kautaman saka iku wis tau rampung ing sajarah obrolan telpon. Iku kira-kira sing bab 3 5 wong ngirim SMS kanggo wong saben dina. Iki ngandhani pentinge SMS ing donya dina. Loro pitakonan, carane bisa kita serep lan mulihake SMS diijolke utamané ing kasus endi sing kudu ngganti telpon Android utawa iOS tanpa rusak mau. Sumber artikel punika saking arep katon ing langkah-langkah melu serep lan mulihake SMS ing piranti loro-lorone Android lan iOS.

Part 1: Gawe serep lan mulihake SMS karo Wondershare MobileTransTips kanggo Luwih Ngatur SMS ing Android lan iOS.

Wondershare MobileTrans
  • Ngirim isi antarane Android, iDevice, WinPhone lan Nokia (Symbian) 1 klik.
  • Transfer ing paling kontak, foto, pesen, music, video, apps, tanggalan lan log telpon.
  • Serep Android, iDevice, WinPhone lan Nokia (Symbian) data telpon menyang komputer.
  • Extract serep digawe dening MobileTrans, iTunes, Samsung Kies, BlackBerry Desktop Suite lan liyane lan transfer menyang telpon.
  • Ndhukung macem-macem jaringan, kaya AT & T, Sprint, Verizon, T-Mobile.
  • Dhukungan 3000+ telpon mlaku Android, Nokia (Symbian) lan iOS.
4.998.239 wong wis diundhuh

Iku ora Matter yen sampeyan nganyarke piranti utawa ngganti tanggung menyang piranti liyane sing luwih dhuwur munggah chain. Wondershare MobileTrans Nyedhiyani platform gampang kanggo waras pesen ajéni ing mung siji klik. Iku penting kanggo negara kene sing iku aman kanggo nggunakake lan possing ora resiko kanggo sampeyan utawa piranti. Uga, pesen dibalèkaké teka kaya asli supaya sampeyan ora perlu sumelang ing bab perubahan.

Page, disaranake sampeyan instal aplikasi MobileTrans ing komputer.

Ngundhuh lan nginstal liwat link iki.
http://www.wondershare.com/phone-transfer/

  1. SMS telpon serep kanggo Komputer
  2. Langkah 1: Klik Back Up telpon ing Homepage kanggo Nggawa Up Gawe serep Window

    Langkah 3 : Plug ing USB kanggo nyambungake telpon menyang komputer. Wondershare MobileTrans Bisa ndhukung loro iOS lan Android piranti lan enggal bakal ndeteksi telpon lan ticks data iku bisa gawe serep.

    http://images.wondershare.com/images/mobile/mobiletrans/backup-iphone1.jpg

    Njamin sampeyan untick kabeh isi liyane ninggalake pesen teks mung ticked lan klik Start Copy. Iki bakal miwiti serep SMS langsung ampe kabeh pesen sing digawe marang MobileTrans ing.

  3. Mulihake SMS Saka Serep Gambar
  4. Langkah 1: Go Back kanggo mulihake saka Serep ing Kaca Ngarep.

    Langkah 2: Klik ing Mulihake saka Serep kanggo njaluk ngetik mulihake jendhela

    Langkah 3: Gunakake USB kanggo njaluk telpon disambungake kanggo Komputer
    Langkah 4: Klik ing Lambang MobileTrans

    Langkah 5: Pilih Tèks Pesen lan Pilih saka Serep Gambar lan Klik Start Copy

    http://images.wondershare.com/images/mobile/mobiletrans/restore-android-from-itunes-backup.jpg

    Langkah iki bakal mulihake kabeh SMS digawe munggah ing MobileTrans menyang telpon anyar apa iku Android utawa piranti iOS.

Part 2: Tips kanggo Luwih Ngatur SMS ing Android lan iOS.

Punapa mawon kahanan uga, tipe tradisional olahpesen teks utawa SMS layanan pesen Short wis teka cara dawa ing donya komunikasi. Sampeyan bisa nuduhke tantangan serius kanggo kedhaftar minangka memori nemu lengkap lan ngatur SMS dadi masalah. Nanging, kita arep kanggo dhaptar sawetara tips for ngatur SMS luwih apik ing Android utawa iOS.

Mbusak Pesen minangkabau otomatis

Iki rasio penting banget ngatur SMS ing Smartphone. Iki amarga yen ora ati-ati, memori telpon bakal njaluk lengkap lan kamungkinan Watesan pesen mlebu dadi nyata. Pilihan sing paling apik kene kanggo mbusak pesen lawas otomatis. Iki pesen lawas bakal pinilih dening pengguna Smartphone lan nyetel ing cara pengguna kepengin. Contone, Android lan iOS duwe pilihan mbusak pesen lawas kanthi otomatis yen kothak mlebu wis tekan tingkat tartamtu. Sampeyan ora kudu dadi siji mbusak wong siji. Apa sing perlu dilakoni punika ngatur setelan telpon. Menyang setelan SMS ing telpon ing setelan umum. Telusuri kothak pesen lawas delete lan mriksa. Banjur nyetel watesan SMS .Panjenengan bisa nyetel watesan kanggo 200 pesen teks utawa luwih yen sampeyan supaya kokkarepaké. Contone, yen sampeyan nyetel watesan ing 200 SMS, apa mengkono iku, minangka memori telpon ditampa nganti 200 pesen, iku kanthi otomatis mbusak pesen lawas ing telpon kanthi mangkono mbukak nganti papan pesen. Kanthi, memori ora bisa lengkap menyang ombone saka sing nolak saka nampa pesen. Nggunakake Lapuran Delivery :

Tampilan wis mriksa pindho kang katon ing jejere teks nalika pesen wis dikirim. Iki nandheske sing pesen wis dikirim ing Tampilan. Carane babagan SMS? Ngatur laporan pangiriman saka SMS ing piranti Android utawa iOS ora uga angel. Cukup menyang setelan app lan wonten ing subkategori ing ngandhap punika SMS, ana kothak laporan pangiriman, mung obah iku. Kanthi iki, sampeyan bakal tansah njaluk kabar nalika pesen dikirim ditampa dening wong liya.

Setelan Up Response otomatis :

Ing paling kasus, iki wis rampung kanthi nggunakake aplikasi pihak katelu. Salah siji saka aplikasi kuwi otomatis SMS. Iku alat apik kanggo iki waé lan bisa diundhuh for free from muter nyimpen Google. Sawise diundhuh lan diinstal ing telpon Android piranti, sampeyan bisa nggunakake fitur otomatis jawaban. Contone, nalika ing rapat, sampeyan bisa ngaktifake fitur kanggo nunjukaké "Aku ing rapat, aku bakal nelpon sampeyan mengko". Uga Wigati aktifitas kanggo fitur iki mung minangka prasaja minangka mencet lan mati tombol ing setelan.

Jadwal SMS:

Ana cara sing luwih apik kanggo ngatur ngirim SMS saka nggunakake opsi jadwal ing piranti Android lan iOS. Contone, sampeyan arep dadi wong pisanan kanggo ngirim pesenan ulang tahun kanggo paling kanca, kabeh sing perlu dilakoni iku kanggo gawe jadwal iku ing 12am nalika sampeyan lagi turu. Mung ngetik pesen, pindhah menyang pilihan, milih jadwal lan input Tanggal lan wektu. Iku dikirim kanthi otomatis nalika wektu wis ngrambah.

Top