Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iTunes > Top iPod kanggo iTunes Transfer Tools kanggo Copy Media Files kanggo iTunes

Top iPod kanggo iTunes Transfer Tools kanggo Nyalin Media Files kanggo iTunes

kedhaftar iPod mestine perlu lan iPod kanggo iTunes alat transfer yen padha arep kanggo nyalin dhaptar lagu saka songs lan iPod kanggo Library iTunes ing komputer. Njupuk masalah hak cipta menyang wawasan, Apple ora, lan tau plans kanggo kurban samubarang alat utawa solusi apa. Begjanipun, Kejabi Apple, ana sawetara gawe program aturan iPod software transfer iTunes. Ing ngisor iki sing iPod kanggo iTunes pribadi transfer ndhuwur sampeyan kudu nyoba.

# 1. SynciOS (Windows)

Dipanggonke minangka iTunes alternatif free lan Handy, SynciOS kudu dianggep minangka lengkap free iPod kanggo iTunes Transfer. Punika dina rata-rata kanggo mbandhingaké SynciOS karo iTunes . Kejabi sinkronisasi file saka komputer menyang iPod, bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nyalin friles media saka iPod kanggo iTunes. Drawback iku ora bisa bantuan kanggo nransfer file saka iPod kanggo iTunes langsung, nanging serep file saka iPod kanggo PC lan perlu kedhaftar kanggo nambah file iki kanggo iTunes kanthi manual.

Pros:

  • iPod 2 iTunes freeware;
  • A alat kuat;

Cons:

  • Ora bisa nyalin file saka iPod kanggo iTunes langsung;

ipod to itunes transfer


# 2. PodTrans (Windows & Mac OS X)

PodTrans iki ipod prasaja lan bebas alat lunak itunes. Fungsi kaya iTunes, kang mbantu kanggo nransfer file saka Library iTunes menyang iPod. Lan kerjane luwih saka iku. Iku mbantu kedhaftar kanggo nransfer musik saka iPod menyang komputer kanggo serep. Kaya SynciOS, iku ora ngidini kedhaftar kanggo nyalin file saka iPod kanggo iTunes Library langsung, nanging kudu kedhaftar kanggo nambah file gawe serep ing komputer kanggo Library iTunes kanthi manual.

Pros:

  • Gratis;
  • Gampang kanggo nggunakake;

Cons:

  • Ora bisa nransfer file saka iPod kanggo iTunes langsung;

transfer ipod to itunes


# 3. Wondershare TunesGo (Windows & Mac OS X)

Wondershare TunesGo alat profesional iPod, iPhone, iPad lan. Nanging ndhukung macem-macem iPods, Klik kene kanggo ndeleng apa iPod wis didhukung utawa ora. Dibandhingake karo SynciOS kasebut ing ndhuwur lan PodTrans, iku alat langkung majeng. Nanging ngidini pangguna kanggo nyalin musik lan dhaptar lagu saka iPod kanggo iTunes langsung, tanpa duplikat wae. Kejabi, iku salinan potret lan video menyang komputer uga.

Pros:

  • Nyalin file saka iPod kanggo iTunes langsung;
  • Ndhukung iOS pungkasan 7 lan Mavericks;
  • ndhukung kaping model iPod;

Cons:

  • Ora gratis;

copy from ipod to itunes

Coba Wondershare TunesGo nyoba free verion!

Download Mac VersionDownload Win Version


# 4. 4Media iPod kanggo PC / Mac Transfer (Windows & Mac OS X)

4Media iPod kanggo Transfer PC lan 4Media iPod kanggo transfer Mac sing iPod kanggo iTunes pribadi transfer prasaja. Padha ngaktifake kedhaftar kanggo nyalin songs saka iPod menyang Library iTunes uga. Nanging, nalika aku mriksa metu website resmine, golek sing versi Windows ora bisa mbukak ing Windows 8 lan versi Mac ora kompatibel karo OS anyar X 10.9, Mavericks.

Pros:

  • Salinan songs saka iPod kanggo iTunes Library;
  • Banget prasaja kanggo nggunakake;

Cons:

  • Panjenengan ora ndhukung paling anyar Windows 8 lan Mac OS X 10.9;

ipod transfer to itunes

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top