Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPod > Top 4 iPod Transfer Tools

Top 4 iPod Transfer Tools

Bisa satunggaling perkawis ingkang ngajrihi kanggo mutusaké apa kanggo milih iki liwat sing ing istilah saka piranti lunak transfer iPod. Bisa nemen nggawe sampeyan mad utamané nalika pribadi iki janji iku meh padha kanggo sampeyan. Dadi, carane arep kang lunak nawakake fitur paling? Kita wis nyawiji pribadi rincian kanggo sampeyan supaya sampeyan bisa sinau kanggo Ngurutake mau metu gampang.

# 1. Wondershare TunesGo

Wondershare Tenan bisa nindakake mukjijat. Karo ton saka gambar ing galeri iPod, Wondershare TunesGo iku piranti lunak pokok kanggo ngatur sing file. Sampeyan bisa malah mbusak sawetara gambar saka iPod kanggo mbebasake sawetara papan.

Ing mung sawetara klik, sampeyan bisa mulihake iTunes Library sanajan sampeyan wis lali kanggo gawe munggah. Karo mung klik siji, musik saka iPod bakal kanthi otomatis ditambahake menyang iTunes Library ing komputer. Sembarang tipe berkas ilang saka video musik kang bisa dibalèkaké sapisan liyane saka iPod. Piranti lunak uga menehi konsep apik tenan kanggo iPod transfer file saka piranti kanggo PC. Sampeyan bisa malah tingkat utawa skip.

Download versi nyoba Wondershare TunesGo (Window) utawa Wondershare TunesGo (Mac)!

Download Win VersionDownload Mac Version

Pros:

  • Mulihake perpustakaan musik itune saka iPod;
  • Ruang intuisi;
  • PC back-up aktif;
  • Nyelehake lan fitur seret;
  • Nggawe album foto ing iPod;
  • Versi loro Windows lan Mac kasedhiya;

Cons:

  • iTunes gumantung;

Wondershare TunesGo


# 2. CopyTrans

CopyTrans minangka alat transfer iPod efektif sing ngijini sampeyan kanggo ngimpor video, musik, film gampang. Karo klik siji, sampeyan bisa songs serep lan app. Apa liyane, alat ngijini sampeyan kanggo nyelarasake lan nransfer dering, buku, audio, artworks saka lan iTunes perpustakaan.

Pros:

  • Siji-klik fitur kanggo transfer iPod gampang;
  • Mung ngimpor file sing kudu tanpa masalah duplikasi;
  • Nyimpen trek, video, lan tags for serep;

Cons:

  • Aplikasi ora bisa ditambahake menyang piranti lunak;
  • Ora versi ingkang setara kanggé Macintosh;

ipod transfer


# 3. iRip

Alat liyane iPod transfer musik iRip . Iku bisa nransfer file ing iBook, kang soko sing paling software ora bisa nindakake. Sampeyan bisa mindhah apa-apa saka iPod kanggo PC utawa cara babak liyane. Minangka alat kuat kanggo transfer iPod file, iRip bisa kanggo nyimpen informasi rinci tiniest saka kaca kalebu informasi meta kaya nomer skip, ratings, lan gambar album. Yen sampeyan nemu ilang perpustakaan media ing hardisk, banjur alat iki item sing kudu ngundhuh. Nanging kanggo mbantu mbalekake file ing perpustakaan media.

Pros:

  • kemampuan kanggo nyimpen kabeh perpustakaan;
  • fitur prasaja kanggo impor lan ekspor file;
  • transfer MP3, MP4, TXT, etc;

Cons:

  • versi free nduweni fitur winates;
  • iku njupuk wektu luwih alon kanggo nransfer;

ipod music transfer


# 4. iCopyBot

Yen sampeyan nemu ilang perpustakaan media ing hardisk, banjur alat iki item sing kudu ngundhuh. Nanging kanggo mbantu mbalekake file ing perpustakaan media. Nalika sistem ngalami tubrukan, iCopyBot bisa mulihake lan nompo file. iCopyBot iki iPod alat transfer music free. Program ngijini sampeyan kanggo nuduhake, nyimpen, lan ngirim iPod isi PC ing cara akeh luwih gampang.

Pros:

  • nransfer file kalebu dhaptar lagu;
  • nuduhake isi karo kulawarga lan kanca-kanca;
  • nglindhungi iPod marang sink bayangan;

Cons:

  • versi nyoba fitur winates;

ipod transfer software

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top