Kabeh TOPICS

+

Carane Transfer musik kanggo Jailbroken iPhone


Sawise jailbreak saka iPhone, ngomong iPhone 6s / 6 mlaku ing iOS 9, sampeyan isih perlu kanggo nyelehake musik ing iPhone, tengen? Umumé ngandika, iku OK kanggo nggunakake iTunes kanggo nyelarasake musik saka komputer kanggo iPhone. Nanging sadurunge sing, sampeyan kudu miwiti iTunes lan klik Edit> Gawe ...> Piranti . Saka jendhela dipriksa pilihan "Nyegah iPods, iPhone, lan iPads saka sinkronisasi otomatis." Iki cara umum panggolekan music ing iPhone jailbroken.

Uga, dadi misale jek ora kabeh wong bisa kanggo nyelehake music ing iPhone jailbroken karo iTunes, amarga bebaya bakal ngelingake kedhaftar sing kabeh data ing iPhone sing bakal dibusak. Ing kasus iki, yen pangguna isih nolak ing panggolekan musik ing iPhone jailbroken, banjur Mungkin apps diundhuh njaba saka iTunes Store utawa AppStore bakal ilang. Apa tega yen mengkono. Kebeneran, Kejabi iTunes, kedhaftar bisa nggunakake Wondershare TunesGo utawa Wondershare TunesGo (Mac) kanggo nyelarasake music menyang iPhone jailbroken tanpa mbusak data wae. Ing Wondershare TunesGo Software bakal sijine wae song and video kanggo iPhone jailbroken tanpa masalah incompatibility. Ing ngisor iki sing langkah-langkah prasaja carane nransfer musik kanggo iPhone jailbroken karo Wondershare TunesGo (Mac). Windows kedhaftar bisa mangerteni piye carane saka Wondershare user guide TunesGo >>

Download versi nyoba gratis Wondershare TunesGo!

Download Mac VersionDownload Win Version

Langkah 1. Sambungake iPhone karo Wondershare TunesGo (Mac)

Njaluk versi nyoba gratis Wondershare TunesGo (Mac) lan nginstal ing Mac. Iku kebak kompatibel karo paling anyar OS X 10.9, Mavericks. Plug ing kabel USB kanggo slot kanggo nyambung iPhone karo Mac. Nalika sambungan wis rampung, Wondershare TunesGo (Mac) bakal nampilake iPhone ing jendhela utama.

putting music on jailbroken iphone

Langkah 2. Njaluk musik saka Mac kanggo iPhone jailbroken

Saka Window utama, sampeyan bisa ndeleng ing sisih kiwa, kabeh file sing diurutake dadi sawetara golongan. Klik "Musik" kanggo ngetik jendhela panel kontrol musik. Banjur, klik "Tambah" kanggo nelusur Mac kanggo songs sing lagi arep kanggo nyelehake ing iPhone. Pilih lagu lan klik "Open" kanggo nambah menyang iPhone langsung. Yen song ora ing format loropaken iPhone, Wondershare TunesGo (Mac) bakal ngelingake sampeyan lan Ngonversi menyang format didhukung iPhone.

how to transfer music to jailbroken iphone

Download nyoba gratis Wondershare TunesGo duwe cobi!

Download Mac VersionDownload Win Version

Top