Kabeh TOPICS

+

Paragraf

3. iTunes Gambar Sharing Ringtone

Ing kaping mengkono sing pengguna nemu kesel saka ringtone lawas sing padha jams iPhone saben wektu telpon utawa pesen ditampa. Uga meh 80% saka kedhaftar arep priksa manawa song favorit sing wis disetel minangka dering gawan saka peralatan kanggo telpon supaya padha bisa seneng ing saben telpon. Kanggo njaluk penggunane metu saka dering boring ana akeh Techniques sing wis dikembangaké ing gati kanggo nggawe manawa pengguna bisa njaluk asil paling apik lan bisa nransfer ringtones tanpa masalah. Technique prasaja lan langsung kalebu nitahaken saka dering pepek nggunakake iTunes lan wis praktek dening wong akeh kedhaftar kabeh ndonya kanggo mesthekake yen sing paling kasedhiya kanggo banjur ing gati lan Apple Inc. uga digunakake ing saben Versi iTunes kanggo nggawe manawa bisa seneng fitur iki karo fungsi malah linuwih lan kedadean sakabèhé sing gedhe. Kanggo oleh asil paling apik kang menehi saran kanggo tindakake langkah tutorial dening langkah supaya Jeksa Agung bisa ngetokake wis tau ngadhepi ing gati. Macem-macem Techniques wis rembugan ing rinci gedhe supaya pengguna bisa njaluk ing kawruh ambane lan bisa nindakake sepi needful gampang.

Part 1: Nggawe iPhone Ringtones ing iTunes Bebas

Iki cara free sing pangguna bisa aplikasi kanggo nggawe song sembarang ringtone saka mobile lan kanggo alesan sing padha iku gampang banget kanggo ngleksanakake ing gati. Kanggo oleh asil minangka per kepinginan iku uga dibutuhake kanggo nggawe manawa versi paling anyar saka piranti lunak iTunes wis diinstal supaya pengguna bisa nggunakake fungsi fitur lengkap tanpa masalah lan masalah. Proses related sing digunakake ing gati wis kasebut ing ngisor iki langkah dening langkah kanggo nggawe manawa pengguna tau bakal bingung.

1.The pengguna page kabeh perlu kanggo tokoh metu sing bagean song dibutuhake minangka dering. Sampeyan bisa rampung dening ngrungokake lagu ing iTunes lan banjur milih sisih.

create-make-transfer

2.The song banjur bakal diklik tengen supaya menu katon saka ngendi njaluk info kanggo milih.

create-make-transfer

3.On layar sabanjuré pengguna perlu kanggo nggawe manawa wiwitan lan pungkasan wektu song dipilih ing tab pilihan.

create-make-transfer

4.The pengguna banjur perlu kanggo nggawe versi AAC song kanggo nerusake luwih ing gati.

create-make-transfer

5.The info lagu maneh kanggo nganakaké supaya extension owah-owahan sing ana gandhèngané karo bisa digawe.

create-make-transfer

6.The extension song IE anyar dawa dipilih kanggo bakal diganti. m4r.

create-make-transfer

7.The versi luwih cendhek saka lagu banjur bakal dibusak saka dhaptar lagu iTunes.

create-make-transfer

Song 8.The banjur bakal kabuka ing windows explorer minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki.

create-make-transfer

Muni 9.The banjur kanggo nyelarasake kanggo iPhone.

create-make-transfer

10.Once rampung ringtone bisa diset ing iPhone.

create-make-transfer

Part 2: Ngundhuh lan nginstal Ringtone Maker kanggo sampeyan komputer

Cara sing paling apik kanggo nggawe manawa Edo ringtone dianggo ing telpon wis menehi saran kanggo tindakake proses ing ngisor iki.

1.The pengguna wis kanggo ngunjungi http://friedcookie.com kanggo ngundhuh Edo ringtone. Wis diundhuh lan diinstal supaya antarmuka ing ngisor iki katon kang bisa digunakake kanggo nyelehake file langsung.

create-make-transfer

2.Once song wis milih Indikator orange iku bakal diatur kanggo nggawe manawa bagean tartamtu song dipilih minangka dering.

create-make-transfer

Lunak 3.The banjur bakal takon jinis telpon ngendi pengguna wis pilih iPhone.

create-make-transfer

4.Pilih lokasi salinan sing dipengini.

create-make-transfer

5.Click "nggawe ringtone Panjenengan" tombol rampung proses.

create-make-transfer

Part 3: Download Ringtone Maker APP kanggo sing iPhone

Proses nggawe ringtone liwat app punika minangka nderek.

1.The pengguna wis kanggo ngundhuh lan nginstal aplikasi Edo ringtone gratis ing iPhone sawise nggoleki saka nyimpen App. URL web aplikasi iki http://ringtonemakerapp.com/ lan antarmuka punika minangka nderek.

create-make-transfer

2.After nunyuk layar utama songs windows bakal pop munggah otomatis.

create-make-transfer

3.Once song wis dijupuk pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa wiwitan lan pungkasan Paragraf wis diatur kanggo milih bagean saka song sing dipilih minangka dering.

create-make-transfer

4.Once Paragraf dipilih ringtone wis digawe kanthi otomatis.

create-make-transfer

5.The sisih tengen ngisor layar banjur kanggo tapped kanggo nyimpen ringtone ing lokasi sing dikarepake.

create-make-transfer

Proses 6.The wis rampung saiki lan pengguna bisa nransfer dering kanggo panganggo liya uga.

create-make-transfer

Part 4: Transfer saka komputer menyang iPhone anyar nggunakake TunesGo

Pengguna perlu kanggo nggawe manawa proses ngisor iki mèlu langkah dening langkah kanggo munggel nyaman ing gati.

1.The versi nyoba saka piranti lunak kanggo diundhuh saka URL http://www.wondershare.com/tunesgo/ lan diinstal. Sawise iku wis rampung pengguna perlu kanggo nggawe manawa piranti lunak wis mbukak kanggo njaluk jendhela utama.

create-make-transfer

2.The iPhone banjur bakal disambungake menyang PC supaya program ndeteksi iku kanthi otomatis.

create-make-transfer

3.The pengguna banjur perlu tunyuk media saka panel kiwa lan musik jendhela standar.

create-make-transfer

4.The ringtones sing bakal dipilih lan tombol tambahan kanggo dipencet.

5.From jendhela sabanjuré pengguna perlu pilih iPhone banjur pencet mbukak kanggo ngrampungake proses ing lengkap.

Part 5: Transfer saka iPhone menyang komputer nggunakake TunesGo

Langkah kang pengguna perlu kanggo tindakake sing padha kasebut ing proses ndhuwur. Prabédan punika ing langkah pungkasan pengguna perlu kanggo nggawe manawa tombol kaca dipencet tinimbang tambahan lan ing jendhela pop munggah anyar PC utawa komputer adhedhasar lokasi dipilih kanggo ngekspor ringtones saka iPhone menyang komputer.

create-make-transfer

=
Top