Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Tip & Trik carane Gawe serep Pictures saka iPhone

Tip & Trik Pictures Carane Gawe serep saka iPhone

Yen sampeyan duwe sawetara gambar pembunuh ing iPhone, kanggo nggawe manawa keamanan gambar iki, sampeyan bisa uga pengin pictures serep saka iPhone menyang komputer utawa hard drive external. Sawise kabeh, supaya iki iku larang regane, sampeyan bisa ora luwih ati-ati. Artikel iki nawakake sawetara cara gampang kanggo sampeyan pictures serep saka iPhone Roll kamera, Photo Library, lan Foto Stream. Tindakake tips ing ngisor iki.

Part 1. Carane Pictures Serep Sampeyan wis Taken with iPhone (nyimpen ing iPhone Roll kamera)

Sampeyan bisa nggunakake iPhone kanggo njupuk gambar ajeg. Yen mengkono iku, sampeyan lagi banget kamungkinan kanggo gambar serep sing wis njupuk saka iPhone saka wektu kanggo wektu. Gawe gambar sing dijupuk nganggo iPhone iku gampang banget. Kene tips serep gambar iki saka iPhone menyang komputer.

Kanggo Windows Users:

  1. Sambungake iPhone karo PC Windows. Lan banjur dening opening "Komputer", sampeyan bisa ndeleng ana piranti saged dipindhah.
  2. Mbukak folder lan golek gambar sing arep serep saka iPhone. Copy lan paste kanggo hard drive lokal komputer.

Kanggo Pangguna Mac:

Ing Mac, ana sawetara app sing bisa kanggo sampeyan gambar serep sing dijupuk saka iPhone kanggo Mac.

  1. Sawise nyambungake iPhone karo Mac liwat kabel USB, miwiti Image Capture.
  2. Lan sampeyan bisa ndeleng kabeh gambar ing kamera iPhone Roll kene. Klik Impor Kabeh utawa pilih sawetara lan klik Import kanggo nyimpen ing Mac.

Wigati: Kejabi Image Capture, iPhoto lan Preview uga bisa mbantu pictures serep saka kamera iPhone Roll kanggo Mac. Langkah sing meh padha.

how to backup pictures from iphone


Part 2. Carane Pictures Serep saka iPhone Photo Library lan Foto Stream

Apple mung nawakake kedhaftar kanggo gambar serep sing dijupuk nganggo iPhone, ora kedhaftar wis nyelarasake kanggo iPhone liwat Library iTunes lan sambungan ing Photo Stream. Kanggo gambar serep disimpen ing iPhone Photo Library lan Photos Stream, pangguna ngirim tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1. Download Wondershare TunesGo utawa Wondershare TunesGo (Mac)

Wondershare TunesGo lan Wondershare TunesGo (Mac) sing kanca iTunes kanggo ndandani ngendi iTunes tumiba cendhak - gawe gambar lan file liyane saka iPhone menyang komputer menyang iTunes. Sampeyan kudu ngundhuh versi nyoba tengen miturut sistem operasi komputer.

Download Mac VersionDownload Win Version

Langkah 2. gambar Serep saka iPhone Photo Library lan Photos Stream

Miwiti piranti lunak TunesGo ing komputer. Sambungake iPhone karo komputer lan supaya TunesGo ing ndeteksi. Nalika ngempalaken kasil, kabeh foto ing iPhone ditampilake ing jendela utama. Saka kene, sampeyan kudu klik Photos, banjur Photo Library utawa Photo Stream kanggo mbukak potret-potret iki. Pilih wong lan klik "Ekspor" kanggo serep gambar iPhone iki kanggo komputer.

backup pictures from iphone

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top