Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > CopyTrans kanggo Mac - Tool Best kanggo Transfer Music, Dhaptar lagu, Videos

CopyTrans kanggo Mac - Tool Best kanggo Transfer Music, Dhaptar lagu, Videos

CopyTrans alat kondhang digunakake kanggo nransfer musik, dhaptar lagu, potret, lan video, lan sapiturute saka iPod / iPhone / iPad kanggo iTunes lan Mac. Nanging, yen sampeyan wis diuripake kanggo Mac, sampeyan bakal nemokake sing sampeyan ora bisa nggunakake CopyTrans maneh, merga versi CopyTrans Mac ora kasedhiya durung. Mulane, yen sampeyan pengin transfer file media saka iPod / iPhone / iPad kanggo Mac, utawa cara bali, sampeyan kudu nyoba CopyTrans kanggo Mac padha. Ing ngisor iki, aku seneng bareng karo sing carane entuk goal: transfer file media iPod / iPhone / iPad kanggo iTunes Library utawa Mac.

Ayo kang sijine bab page page: alat aku menehi saran punika Wondershare TunesGo (Mac) . Iku kebak ndhukung paling anyar OS X El Capitan lan iOS paling anyar 9. Iku mbisakake kedhaftar Mac kanggo nyalin musik lan dhaptar lagu saka iPod, iPhone, iPad utawa langsung menyang Music Library iTunes ing Mac karo ratings lan muter counts. Sadurunge proses transfer wiwit, iku bakal mbandhingaké songs ing iDevice lan ana ing iTunes Music Library. Kanthi mengkono iki, iku mung salinan iki kang metu saka iTunes Pustaka iTunes. Gawe lan ora musuhan. Lan kedhaftar Mac uga bisa digunakake kanggo nyalin songs, videos, photos, lan liyane kanggo Mac. Sinau luwih lengkap babagan Wondershare TunesGo (Mac).

Njaluk versi nyoba gratis duwe cobi! Aku arep kanggo njupuk iPhone minangka conto, nuduhake sampeyan carane nggunakake padha CopyTrans Mac. CopyTran Windows alternatif kasedhiya kanggo download uga.

Download Mac VersionDownload Win Version

Langkah 1. Instal Equivalent Mac saka CopyTrans

Ngundhuh lan nginstal alat ing Mac. Sawise nginstall, miwiti tengen adoh. Golek kabel USB iPhone lan nyambung karo iPhone lan Mac. Rauh sampeyan bakal weruh sing alat CopyTrans Mac nampilake iPhone ing jendhela utami.

Langkah 2. Copy Music saka iPhone Panjenengan iTunes Library lan Mac

Ing jendhela utami, sampeyan bisa ndeleng rong pilihan: Kanggo iTunes lan Kanggo Mac. Kanthi ngeklik "Kanggo iTunes, kabeh songs lan dhaptar lagu bakal ditransfer menyang Library iTunes Music ing Mac tanpa duplikat. Miturut ngeklik" Kanggo Mac ", banjur sampeyan bisa songs serep saka iPhone menyang folder ing Mac. Yen sampeyan arep pilih sawetara songs kanggo nransfer, monggo klik tab Music ing sisih kiwa ketik panel kontrol Music kanggo nindakake proses.

copytrans mac

Langkah 3. Ngatur Photos ing iPhone

Ing sisih kiwa, sampeyan bisa klik "Photos" kanggo ngetik panel kontrol kanggo foto. Saka kene, sampeyan saged nransfer potret utawa album foto (klik-tengen) kanggo Mac. Yen sampeyan ora arep supaya wong, sampeyan uga bisa mbusak saka iPhone.

copytrans manager for mac

Langkah 4. Transfer Videos saka iPhone Panjenengan Mac

Kanthi ngeklik Film utawa TV Nuduhake kegiatan ing sisih kiwa, sampeyan bakal bisa kanggo ngekspor video kanggo Mac. Lan apa luwih apik, sampeyan uga bisa nelusur Mac kanggo nambah video kanggo iPhone kanggo nonton. Sembarang video wis didhukung.

copytrans for mac

CopyTrans kanggo Mac padha ngijini sampeyan kanggo nyalin music, video, foto, lan sapiturute saka iDevices kanggo Panjenengan iTunes Library lan Mac kaya versi Windows CopyTrans. Njaluk versi nyoba kanggo nginstal ing Mac sapunika!

Download Mac VersionDownload Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top