Kabeh TOPICS

+

Top 10 Video Downloaders kanggo Mac OS X El Capitan

Yen sampeyan arep kanggo bisa ngundhuh video saka situs video favorit, sampeyan kudu ngundhuh video sing bakal kompatibel karo Mac OS El Capitan. Menawi mekaten, kita wis nyawiji dhaftar ndhuwur 10 Video Downloaders sing kompatibel karo El Capitan mung kanggo nggawe gampang kanggo sampeyan milih.

1. iSkysoft iTube Studio for Mac

Download URL: http://www.iskysoft.com/itube-studio-mac.html .

Yen sampeyan arep kanggo bisa ngundhuh video saka akeh nuduhake Camping video online kayata YouTube lan Vimeo utawa malah nyimpen kabeh YouTube Playlist, iSkysoft iTube iku piranti lunak sampeyan kudu milih.

Pros

• Iku gampang kanggo nggunakake

• ndadékaké sampeyan downloads Unlimited saka meh kabeh enggo bareng video

• Bisa ngidini sampeyan kanggo ngowahi video YouTube MP3

Cons

• Ing versi nyoba gratis wis Kapabilitas winates

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

2. JDownloader

Download URL: http://jdownloader.org/ .

Ngundhuh free iki ngidini sampeyan kanggo ngundhuh video saka nomer Camping enggo bareng video. Iku uga ngijini sampeyan milih résolusi ngrumiyini download. Kumpulan download uga didhukung lan sampeyan uga bisa milih kanggo nyimpen kabeh YouTube lagu.

Pros

• Sampeyan free

• Nanging ngidini kanggo downloads kumpulan lan nyimpen saka kabèh YouTube playlist

• Sampeyan ngijini sampeyan kanggo milih résolusi disenengi

Cons

• Sampeyan ora ngidini kanggo ngowahi video kanggo format wae

• Sampeyan mbutuhake Jawa 1.5 utawa mengko bisa

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

3. MacX YouTube Downloader

Download URL: http://www.macxdvd.com/free-youtube-video-downloader-mac/ .

Iku ngundhuh free liyane sing mung dianggo kanggo video YouTube lan bisa ngundhuh video kanthi resolusi kapilih. Iku ngijini sampeyan kanggo njupuk jepretan saka klip video lan uga ngijini sampeyan kanggo nambah video kanggo iTunes perpustakaan.

Pros

• Sampeyan ngijini sampeyan kanggo njupuk jepretan klip video

• Iku 100% free

• Bisa ngijini sampeyan kanggo nambah video kanggo perpustakaan iTunes

Cons

• mung dianggo karo YouTube

• Ana watesan nalika nerangake resolusi video

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

4. 4k Video Downloader

Download URL: https://www.4kdownload.com/products/product-videodownloader .

Iku liyane ngundhuh video free sing bisa cukup migunani ora mung iku kompatibel karo paling Camping enggo bareng video kayata YouTube lan Vimeo, iku uga cocog karo audio Program kayata SoundCloud lan mulane ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file audio uga.

Pros

• Bisa ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file audio lan video

• Sampeyan free

• Can ngijini sampeyan kanggo ngundhuh subtitles YouTube, dhaptar lagu lan malah kabeh saluran

• Ndhukung nomer format output

Cons

• Sampeyan durung ndhukung nggabungaken piranti utawa media pemain

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

5. iFunia Free YouTube Downloader

Download URL: http://www.ifunia.com/free-youtube-downloader-mac.html .

Iki ngundhuh video gratis sing ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video, kabeh saluran lan malah dhaptar lagu saka YouTube. Sampeyan bisa milih format output kanggo video sadurunge nyimpen kang cukup Handy.

Pros

• Sampeyan free

• Ngidini kanggo macem-macem format output video

• Iku gampang kanggo nggunakake lan ngijini sampeyan kanggo ngundhuh kabeh saluran lan dhaptar lagu

Cons

• Ora ora ndhukung video 4K UHD

• Mung dianggo karo YouTube

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

6. Wondershare AllMyTube

Download URL: http://www.wondershare.com/pro/youtube-downloader.html .

Lunak iki ngidini sampeyan kanggo ngundhuh video saka 1000s enggo bareng video lenggah online kanggo nggunakake offline. Iku uga ngijini sampeyan kanggo ngakses video kanggo muter maneh ing nomer seluler piranti beda. Sampeyan bisa milih saka macem-macem format kasedhiya kanggo ngowahi video lan wis diakses ing piranti.

Pros

• Sampeyan ndhukung akèh Camping enggo bareng video

• Nanging ngidini sampeyan kanggo ngowahi video kanggo liwat 150 macem-macem format

• Iku gampang kanggo nggunakake

• Ngidini sampeyan kanggo ngundhuh video ing salah siji saka telung cara; ngundhuh liwat tombol download, nyalin lan URL tempel utawa ngrekam Raw salawasé streaming.

• Downloads banget cepet

Cons

• Ing versi free nduweni fitur winates kemampuan

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

7. YTD Video Downloader

Download URL: http://www.ytddownloader.com/ .

Iku lunak free sing kompatibel karo sawetara saka sudhut Camping enggo bareng video lan bisa ngijini sampeyan kanggo Ngonversi file kanggo format wae nalika ngundhuh. Antarmuka gampang banget kanggo nggunakake lan iku cukup dipercaya.

Pros

• Sampeyan bebas nggunakake

• Skin karo akèh format video

• Sampeyan wis gampang kanggo nggunakake antarmuka

Cons

• Ing kontrol bisa sethitik angel nggunakake

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

8. Leawo Video Converter

Download URL: http://www.leawo.com/pro/video-converter-mac.html .

Aplikasi iki nerangake karo akèh fitur sing bound kanggo nggawe pengalaman video sing luwih akeh. Iku kompatibel karo sawetara saka sudhut enggo bareng katon lan streaming Camping. Iku uga ngijini sampeyan kanggo ngowahi file menyang salah siji saka akeh format kasedhiya ing mung siji klik.

Pros

• Iku gampang kanggo nggunakake

• Sampeyan kompatibel karo akèh Camping enggo bareng video

• ndadékaké sampeyan Ngonversi file Dugi akeh format

• Sampeyan uga bisa ngobong video kanggo DVD lan nggawe video 3D

Cons

• Ing versi nyoba diwatesi ing fitur set

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

9. Clone2Go Video Converter

Download URL: http://www.clone2go.com/video-converter/ .

Aplikasi iki uga dikenal Kapabilitas konversi video senajan uga bakal ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video. Wis editor video ing-dibangun sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi video sadurunge konversi.

Pros

• Iku banget migunani kanggo editing video lan konversi

• Sampeyan uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh video saka YouTube

Cons

• Sampeyan kurang keluwesan ing iku mung dianggo karo YouTube

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

10. Downie

Download URL: http://downie.en.softonic.com/mac .

Aplikasi iki banget uga dirancang ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file mbentuk nomer Camping video lan dibangun ing fitur konversi ngijini sampeyan kanggo ngowahi nalika ngundhuh.

Pros

• Iku gampang banget kanggo nggunakake lan wis antarmuka atraktif

• seret Sawijining lan fitur gulung ndadekake etos gampang banget

• Sampeyan bisa nangani Résolusi video 4K

Cons

• Ing versi nyoba gratis diwatesi ing Kapabilitas

Top 10 Video Downloaders for Mac OS X El Capitan

Top