Kabeh TOPICS

+

Top 15 Converters Video kanggo Mac OS X EL Capitan

Anyar Mac OS X EL Capitan bakal nggawa inang fitur-fitur anyar. Supaya mlaku seneng iki fitur-fitur anyar iku penting duwe pribadi tengen gawan. Siji wilayah sing kamungkinan kanggo dadi macem video lan supaya nemu iku banget uga, sampeyan kudu rate video apik sing kompatibel karo El Capitan.

Menawi mekaten, artikel iki bakal nyedhiyani sampeyan karo 15 ngowahi video paling apik ing bisnis. Kanthi cara iki sampeyan bakal bisa milih salah siji gampang banget.

1. adaptor

Download URL: https://www.macroplant.com/adapter/ .

Description: adaptor lunak rate video sing wis dirilis dening Macroplant lan iku banget prasaja kanggo nggunakake. Adaptor gampang ngowahi nggawe video sing kompatibel kanggo kinerja becik ing iPhone, ipod lan piranti liyane kalebu Blackberry.

Pros

• Iku 100% free

• Sampeyan dianggo uga banget kanggo ngowahi video menyang nomer format

Cons

• video diowahi mung bisa ing sawetara piranti

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

2. Compressor

Download URL: http://www.apple.com/final-cut-pro/compressor/ .

Description: Iku sadurunge bagean Final Cut Studio paket sanajan iku saiki aplikasi dewekan. Iku Darling kathah editors video sing tresna iku gampang kanggo nggunakake nanging antarmuka Highly efisiensin.

Pros

• Sampeyan Highly efektif

• Nawakake macem-macem banget saka sudhut wis mranata kanggo nindakake kanggo DVD, H.264 lan Web FCP

Cons

• Sampeyan ora free. Iku bakal biaya sing $ 49 kanggo njaluk lisensi

• Sampeyan ora bisa digunakake kanggo ngirim Windows Media utawa Flash format

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

3. DV Dining

Download URL: http://www.dvkitchen.com/ .

Aplikasi iki wis dialembana iku luwih sing loman fitur pesawat. Menehi kualitas video gedhe ing sawetara saka sudhut format. Uga nerangake karo fungsi sing otomatis unggahan video kanggo server sawise komprèsi, nyimpen akèh wektu.

Pros

• Sampeyan wis loropaken antarmuka pengguna dipercaya

• Nyimpen wektu dening otomatis ngunggah video kanggo server sawise komprèsi

• Sampeyan wis akèh fitur gedhe

Cons

• Ing $79.95 iku sing sethitik ing sisih larang kanggo meh kabeh pangguna

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

4. DVDRemaster Pro

Download URL: http://www.metakine.com/products/dvdremaster/ .

Iku rate becik nalika sampeyan lagi looking kanggo ngowahi utawa DVD video serep. Video DVD diowahi banjur optimized kanggo ndeleng ing piranti kayata iPhone iPad antara liya. Iku uga ngijini sampeyan kanggo recompress DVD file gedhe banget lan pas iku ing DVD standar.

Pros

• Sampeyan gedhe kanggo nindakake video DVD

• Ing kasunyatan sing bisa recompress DVD file gedhe uga cukup Handy

Cons

• Sampeyan mung dianggo kanggo video DVD

• Kanggo mung format siji iku cukup larang regane ing $ 49.99

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

5. Episode

Download URL: http://www.telestream.net/episode/overview.htm .

Iki alat video bahan rate profesional Empu sawijining tag rega $ 495. Wis fitur-fitur ekstensif sing ngidini kanggo dadi sampurna kanggo nindakake kanggo sawetara fitur. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo pratinjau video sadurunge enkoding soko aplikasi enkoding video sing durung nyedhiyani.

Pros

• Ing kasunyatan sing bisa pratinjau video sadurunge enkoding cukup migunani

• Kabeh saka sawijining fitur sing dirancang karo kualitas ing atine

Cons

• Sampeyan sing sethitik banget larang kanggo panggunaan pribadi

• pangguna Personal bisa nemokake iku sing sethitik banget rumit utamané nalika padha ora digunakake sadurunge

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

6. rem tangan

Download URL: http://www.macupdate.com/app/mac/12987/handbrake .

Minangka salah siji saka DVD-ripping transcoders paling populer, rem tangan wis dikembangaké reputasi kanggo kang alat tengen kanggo proyek. Ing ndhuwur saka kasunyatan iku rampung free ndadekake iku pilihan ndhuwur kanggo panggunaan pribadi.

Pros

• Sampeyan lagi saya apik lan dianyari amarga alam mbukak sawijining sumber

• Output ing kualitas tinggi

• Iku 100% free

Cons

• Sampeyan ngowahi video mung sakepel saka format

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

7. Wondershare Video Converter

Download URL: http://www.wondershare.com/pro/mac-video-converter.html .

Iku rate gedhe kanggo panggunaan pribadi awit iku tackles akeh tugas enkoding video prasaja sing kita ngadhepi ing basis saben dina. Nanging ngidini kanggo konversi kanggo sawetara macem-macem format lan malah ngijini sampeyan kanggo nambah watermark kanggo video sadurunge ngekspor.

Pros

• Dirancang kanggo nggawe gampang kanggo panganggo anyar kanggo nggunakake aplikasi

• Wis gedhe fitur lan akèh format output kanggo milih wangun

• Iku banget efektif lan gampang banget kanggo nggunakake

Cons

• Sampeyan ora free. Iku biaya sing bakal $39.95 kanggo gain akses kanggo kabeh sawijining fitur

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

8. VideoMonkey

Download URL: http://videomonkey.org/ .

Aplikasi iki definisi prasaja durung Highly efektif. Kasunyatan iku uga free ndadekake iku pilihan becik kanggo wong-wong sing looking kanggo ngowahi video kanggo ndeleng pribadi.

Pros

• Iku 100% free kanggo ngundhuh lan nggunakake

• Sampeyan wis antarmuka banget prasaja

Cons

• Amarga sawijining gamblang, iku bisa uga ora becik kanggo luwih enkoding profesional

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

9. Remet

Download URL: http://www.sorensonmedia.com/squeeze/squeeze-desktop/ .

Iku paling larang enkoding video lunak ing dhaftar iki mbokmenawa ing donya. Iku uga paling profesional lan menehi kedhaftar kemampuan kanggo ngontrol saben aspek saka proses enkoding. Sampeyan bisa ditambahaké kanggo saben format video dikenal lan nerangake karo nawakake-Plugins sing ngijini sampeyan kanggo langsung nggabungake menyang NLE Panjenengan.

Pros

• Sampeyan ngijini sampeyan ingatase hak bebas kanggo ditambahaké Nanging sing arep

• Sawijining fitur sing dirancang kanggo gawé output kualitas profesional

• Dianggo kanggo gawé mung bab kabeh format video

Cons

• ing $ 799 iku ora pilihan nyata kanggo sing pengin sejatine sifate kanggo panggunaan pribadi

• Sampeyan bisa cukup rumit kanggo operate

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

10. RoadMovie

Download URL: http://www.bitfield.se/roadmovie/ .

Wis gampang kanggo nggunakake antarmuka kang endeared iku akeh sing pengin ngodhe video dipercaya kanggo panggunaan pribadhi. Nerangake karo pemandangan sing wis-set kanggo iPad, Apple TV, Wii lan Xbox.

Pros

• Sampeyan ngijini sampeyan ingatase hak bebas kanggo ditambahaké Nanging sing arep

• Iku gampang banget kanggo nggunakake

Cons

• Sampeyan ora becik kanggo Efesus profesional

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

11. Adobe Media Encoder

Lunak iki becik kanggo nggunakake profesional lan isa klebu ing produk Adobe minangka aplikasi dhukungan. Iku kompatibel karo kabeh jinis format video lan uga ngijini kanggo nggawe cithakan adat.

Pros

• Sampeyan Highly profesional mangkono nerangake karo fitur luar biasa migunani

• Punika ditondoi dening enkoding kinerja asil ing output kualitas tinggi

Cons

• Sampeyan ora bisa njaluk iku minangka aplikasi dewekan

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

12. Brondong

Download URL: http://www.roxio.com/ .

Aplikasi oriented konsumen iki dirancang kanggo utamané nangani pangolahan DVD. Gedhe kanggo Nyalin lan decompressing video DVD. Iku uga bakal stream langsung saka Mac kanggo pesawat TiVo Panjenengan.

Pros

• Sampeyan pangguna-loropaken lan gampang kanggo navigasi

• Iku cukup efisien

Cons

• Ing $49.95 iku sing sethitik ing sisih luwih ing syarat-syarat biaya

• Sampeyan mung dianggo karo DVD

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

13. MPEG Streamclip

Download URL: http://www.squared5.com/ .

aplikasi Highly fleksibel iki wis migunani kanggo encoders profesional kanggo dangu saiki. Bisa maca lan muter nomer format video lan cukup migunani ing transcoding standar Broadcast akeh.

Pros

• Iku 100% free

• Sampeyan Highly fleksibel lan gampang kanggo nggunakake

• Sampeyan bisa ngundhuh lan nyimpen video saka YouTube lan liyane mung kanthi ngetik URL video

Cons

• Sampeyan ora bisa bebarengan karo DVD

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

14. Miro Video Converter

Download URL: http://www.mirovideoconverter.com/ .

Aplikasi iki nerangake karo IPad tartamtu wis mranata sing wis rate video becik kanggo muter maneh iPad. Iku uga sedaya piranti iOS lan host piranti Android uga.

Pros

• Iku 100% free

• Iku gampang kanggo nggunakake

• tartamtu Piranti nggawe becik kanggo panggunaan pribadi

Cons

• Sampeyan ora becik kanggo nggunakake profesional

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

15. Media Kombertidor

Download URL: http://media-converter.sourceforge.net/ .

Iku dirancang kanggo dienggo minangka rate media kumpulan. Kerjane karo meh kabeh format video lan cukup gampang kanggo nggunakake. Iku becik kanggo video pribadi nggunakake konversi.

Pros

• Sampeyan free

• Iku gampang banget kanggo nggunakake lan ngowahi kanggo format sing paling populer

Cons

• Sampeyan biasane aplikasi konsumen lan Empu ora becik kanggo proyeke profesional

Top 15 Video Converters for Mac OS X EL Capitan

Top