Kabeh TOPICS

+

Soundtap Streaming Audio Recorder kanggo Mac OS X EL Capitan

Karo release saka Mac OS El Capitan (10.11) iku bakal samesthine sing bakal ana sawetara aplikasi sing salah siji bakal dadi ketinggaln jaman utawa ora bakal bisa digunakake cukup uga. Salah siji saka iki Soundtap. Mulane iku bakal perlu duwe Soundtap Streaming Audio Recorder kanggo Mac OS EL Capitan (10.11).

Salah siji saka Streaming Audio Recorders paling sing kompatibel karo El Capitan punika Wondershare AllMyMusic for Mac . Ing kasunyatan iku wis dijenengi paling recorder audio streaming die layanan menehi kualitas lan output.

• Ngidini sampeyan kanggo ngrekam sah audio saka sakbenere sembarang stream online wiwit iku tundhuk karo hukum hak cipta perlu

• Rekaman gampang banget. Piranti lunak wiwit ngrekam lan pamisahan trek kanthi otomatis

• Sampeyan uga retrieves data bab trek audio direkam kayata seni, seni album lan malah genre kanggo ngidini sampeyan kanggo nggawe pribadhi rekaman

• Sampeyan uga bisa ngowahi tags lan nyelarasake rekaman kanggo iTunes

• ndadékaké sampeyan gampang nggawe ringtones saka audio direkam

• Ing rekaman ana ing dhuwur banget kualitas amarga AllMyMusic adopts kertu swara diatur kanggo ngrekam

Carane Gunakake AllMyMusic

Yen sampeyan wis diundhuh lan diinstal AllMyMusic menyang komputer, sampeyan kudu nampa perjanjian lisensi, pilih folder sing arep kanggo nginstal lan klik ing Instal.

Soundtap Streaming Audio Recorder for Mac OS X EL Capitan (10.11)

Kanggo ngrekam wae audio streaming, sampeyan kudu disambungake menyang internet, duwe browser web mbukak lan ngakses stream audio / video. Recorder bakal kanthi otomatis ndeteksi stream.

Sawise sampeyan wis kepetuk karo stream sing kaya kanggo ngrekam, klik ing lambang ngrekam (tanpa ninggalake first) lan sampeyan bakal weruh cathetan musik katon minangka tandha manawa trek wis ngrekam.

Soundtap Streaming Audio Recorder for Mac OS X EL Capitan (10.11)

Sampeyan bisa ninggalake first stream siji panjenengan mencèt "ngrekam". Iki ora nggawa dampak ngrekam ing sembarang cara.

Yen sampeyan wis rampung karo ngrekam, golek Audio recorder remot kontrol widget ing sisih tengen layar. Kowé bakal weruh sing tombol Telusuri saiki wis dadi tombol mandeg.

Klik ing lan pesen ing sisih tengen ngisor layar bakal konfirmasi sing ngrekam wis sukses.

Carane njaluk Info Music

AllMyMusic ngijini sampeyan kanggo njaluk katrangan music kayata artis, album, lan aliran. Kanggo nindakake iki klik ing "Music Ngenali" tombol

Soundtap Streaming Audio Recorder for Mac OS X EL Capitan (10.11)

Kanggo muter audios direkam mung pindhah menyang sudhut kiwa Upper ing jendela utama lan klik ing "Library" trek bakal kadhaptar kanggo ngijini sampeyan kanggo ngrungokake wong.

Soundtap Streaming Audio Recorder for Mac OS X EL Capitan (10.11)

Carane Burn kanggo CD

Yen sampeyan arep kanggo ngobong trek kanggo CD, ngakses pilihan CD burner saka Tool> toolkit Music

Soundtap Streaming Audio Recorder for Mac OS X EL Capitan (10.11)

Ing jendhela asil sing bakal dijaluk kanggo masang CD kothong banjur sampeyan bisa nerusake kanggo milih trek sing kaya diobong kanggo CD.

Soundtap Streaming Audio Recorder for Mac OS X EL Capitan (10.11)

Fitur tombol Mac OS X El Capitan (10.11)

Ing ngisor iki sawetara fitur nyana karo Mac OS X EL Capitan.

• El kapita bakal teka karo dandan kinerja pinunjul

• Sampeyan bakal ngidini kanggo nelusur Kawigaten luwih

• Sampeyan uga bakal teka karo apik Manajemen multi-jendhela

• Cathetan app bakal adoh luwih apik tinimbang ing versi sadurungé karo fitur tambahan

• Sampeyan uga bakal teka karo teknologi grafis Metal

• Safari bakal ngidini kanggo Camping Pinned lan uga teka karo pilihan kanggo nggawe bisu tab

Top