icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Watermark Video

Arep nambah watermark menyang berkas video? Inggih, yen mangkono, banjur saiki sampeyan bisa nduweni nambah watermarks kanggo file video nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac dening ngisor iki langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Langkah sabanjure kanggo nambah file video sing cocog kanggo nyunting ing Wondershare Video Converter Ultimate. Sampeyan bisa nambah file kanthi nyeret file sing dipengini ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo mbukak panuduh file saka ngendi sampeyan bisa milih file video kanggo dimuat.

Langkah 3: Klik "Sunting" tombol lambang

Sawise nambahake file ing antarmuka, klik ing "Edit" tombol lambang kanggo miwiti nyunting file video dimuat.

Langkah 4: Klik "Watermark" tab

Sawise sampeyan klik ing lambang sunting tombol, jendhela editing anyar katon kang ngandhut fitur editing nomer. Klik ing "Watermark" tab. Tab watermark ngijini sampeyan kanggo nyetel watermark ing video. Pilihan loro kasedhiya:

Pilihan pungkasan ngijini sampeyan kanggo nyetel transparan watermark ing video. Klik ing "Aplikasi kanggo kabeh video" yen sampeyan wis digawe ing owah-owahan.

Langkah 5: Milih format output

Sawise ngatur watermark kanggo video, sampeyan saiki kudu milih format output iku. Kabeh format output didhukung sing kadhaptar metu ing sisih ngisor layar lan sampeyan bisa nggawe pilihan nduweni saka ing kono.

Langkah 6: Pilih folder output

Duwe milih format output, langkah sabanjure kanggo milih output folder beda kanggo file asil.

Langkah 7: Klik "Ngonversi"

Langkah final iku bener miwiti proses konversi kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang. Sawise konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top