icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Potong Video

Yen sampeyan arep kanggo motong video, banjur sampeyan bisa kanthi gampang nglakoni nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo motong file video wae nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Langkah sabanjure kanggo nambah file video sing cocog kanggo nyunting ing Wondershare Video Converter Ultimate. Sampeyan bisa nambah file kanthi nyeret file sing dipengini ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo mbukak panuduh file saka ngendi sampeyan bisa milih file video kanggo dimuat.

Langkah 3: Klik "Sunting" tombol lambang

Yen sampeyan wis dimuat ing file video kanggo motong, langkah sabanjure kanggo miwiti nyunting file video. Sampeyan bisa miwiti editing kanthi ngeklik ing "Edit" tombol lambang.

Langkah 4: Klik "Trim" tab

Sawise sampeyan klik ing lambang sunting tombol, iku mbukak nganti jendhela editing anyar sing ngandhut Uploaded pilihan editing. Kanthi gawan, tab Potong dipilih. Klik ing "Trim" tab yen ora dipilih. Sampeyan bisa nemokake nomer pilihan ing "Trim" tab. Gunakake "Tambah Trim Marker" tombol kanggo miwiti trimming saka titik saiki. Sampeyan uga bisa nemtokake Potong wiwitan lan pungkasan wektu ing kothak kasedhiya. Saka bagean pilihan, milih apa sing arep tetep pilihan utawa Cut pilihan.

Tombol reset bisa digunakake kanggo ngreset pilihan ing jalur tartamtu.

Langkah 5: Milih format output

Sawise sampeyan wareg karo video apik, langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo padha. Sampeyan bisa milih format output saka ngisor layar.

Langkah 6: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo ngganti lokasi file asil, banjur sampeyan bisa nemtokake lokasi anyar ing wilayah folder output.

Langkah 7: Klik "Convert"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, langkah final iku bener miwiti proses konversi kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top