icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Puter Video

Puteran video punika operasi umum sing perlu lunak pihak katelu tartamtu. Yen sampeyan wis Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac, sampeyan bisa kanthi gampang muter video wae cepet. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo muter video liwat Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis dibukak lunak kasil, langkah sabanjure kanggo miwiti loading file video sing kudu diputer. Sampeyan bisa salah siji seret file sing dipengini ing antarmuka utawa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo ngrampungake tugas iki.

Langkah 3: Klik "Sunting" tombol lambang

Sawise berkas iki wis dimuat ing Wondershare Video Converter Ultimate, langkah sabanjure kanggo miwiti nyunting kanthi ngeklik ing lambang sunting tombol.

Langkah 4: Klik "Nyetel" tab

Sawise sampeyan klik tombol sunting lambang, milih "Nyetel" tab saka jendhela editing anyar.

Langkah 5: Klik lambang Puter

Ing "Nyetel" tab, sampeyan bisa nemokake nomer pilihan kalebu pilihan Puter. Ana papat lambang kasedhiya ing bagean iki sing bisa digunakake kanggo puteran video. Opsi iki minangka nderek:

  1. Puter ngiwa 900: Minangka jeneng tabet, pilihan iki muter lengkap video 900 kiwa.
  2. Puter nengen 900: Minangka jeneng tabet, pilihan iki muter video lengkap 900 tengen.
  3. Horisontal: Minangka jeneng tabet, pilihan iki muter video lengkap horisontal.
  4. Vertikal: Minangka jeneng tabet, pilihan iki muter video lengkap vertikal.

Langkah 6: Milih format output

Yen sampeyan wis rampung puteran file, klik ing "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan. Langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo file asil. Sampeyan bisa milih wae format output saka ngisor layar.

Langkah 7: Pilih folder output

Sampeyan uga bisa nggenti panggonan saka folder asil miturut sarat Panjenengan.

Langkah 8: Klik "Ngonversi"

Gadhah digawe kabeh owah-owahan, langkah final kanggo miwiti proses konversi. Sampeyan bisa miwiti proses konversi kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top