icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Play Video

Wondershare Video Converter Ultimate Kanggo Mac ngidini kedhaftar kanggo muter video. Supaya sampeyan ora perlu sembarang perangkat lunak external kanggo muter video dhewe. Kene langkah liwat kang sampeyan bisa kanthi gampang muter video favorit ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Convert"

Nalika sampeyan miwiti Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac, ing "Convert" tab dipilih minangka standar. Nanging yen "Convert" tab ora dipilih, priksa manawa sampeyan ana ing "Convert" tab mung.

Langkah 3: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan ana ing "Convert" tab, langkah sabanjure kanggo nambah file video ing Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac. Kanggo nambahake file ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, seret file video sing dikarepake ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo nambah file video saka panjelajah file.

Langkah 4: Klik tombol play ing gambar

Sawise sampeyan wis nambahake file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, klik ing "Play" lambang tombol ing video kanggo miwiti muter video.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top