icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Video Subtitle

Ana sawetara cara ngendi sing arep nambah subtitles menyang berkas video. Wondershare Video Converter Ultimate Kanggo Mac ngidini kedhaftar kanggo nambah cepet subtitles kanggo video wae. Kanggo nambah subtitles liwat Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

p> Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise ngetokake Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac, langkah sabanjure kanggo mbukak file video sing dikarepake. Sampeyan bisa salah siji seret file utawa nggunakake "Tambah File" pilihan kanggo nambah file.

Langkah 3: Klik "Sunting" tombol lambang

Duwe dimuat file video, langkah sabanjure iku bener miwiti nyunting sing file kanthi ngeklik ing lambang sunting tombol dumunung ing sisih tengen video ditambahake.

Langkah 4: Klik "Subtitle" tab

Sawise sampeyan klik ing lambang sunting tombol, jendhela pop munggah anyar katon kang ngemot nomer tab. Klik ing "Subtitle" tab kanggo ndeleng opsi sawijining. Kene sampeyan bisa milih subtitle, Nyetel font subtitle lan uga bisa nyetel sawijining posisi.

Langkah 5: Milih format output

Yen sampeyan wis rampung nambah subtitle, klik ing "Rampung" tombol. Langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo file diowahi. Sampeyan bisa milih format output saka ngisor layar.

Langkah 6: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo ngganti folder gawan kanggo output file asil, sampeyan bisa nemtokake lokasi folder anyar gampang.

Langkah 7: Klik "Ngonversi"

Gadhah digawe kabeh setelan, langkah final iku bener miwiti proses konversi kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top