icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Gabung Video

Apa sing arep kanggo nggabungaké loro file video menyang siji? Inggih, yen mangkono, banjur Wondershare Video Converter Ultimate for Mac bisa teka ngluwari minangka ngidini gabung loro file video cepet lan nduweni. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nggabungaké loro file video nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo mbukak Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis dibukak piranti lunak, langkah sabanjure kanggo mbukak file video bisa dipotong. Sampeyan bisa mbukak file video dening salah siji nyeret file utawa mung nggunakake "Tambah File" tombol lambang.

Langkah 3: Klik kothak "Gabung Kabeh video"

Ing sisih ngisor layar, sampeyan bisa nemokake "Gabung Kabeh Videos" tombol. Tombol dipatèni dening standar nanging yen sampeyan pengin nggabung loro file, banjur sampeyan bakal kudu ngaktifake tombol iki.

Langkah 4: Milih format output

Yen sampeyan wis ngaktifake "Gabung Kabeh Videos" tombol, langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo asil ing gabung file. Sampeyan bisa nemtokake format output anyar kanggo file ing tataran iki.

Langkah 5: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo nyetel folder anyar kanggo nyimpen file kagabung asil, banjur sampeyan bisa ngganti folder output menyang lokasi sing dikarepake.

Langkah 6: Klik "Convert"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, langkah final kanggo klik tombol "Convert" lambang bener miwiti proses konversi. Wektu dijupuk kanggo konversi kanggo ngrampungake punika Highly gumantung ing ukuran file video kang ditambahake.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top