icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Download Videos

Wondershare Video Converter Ultimate Kanggo Mac menehi dhukungan lengkap kanggo ngundhuh video. Kabeh sing perlu iku sawijining URL kanggo video sing arep diundhuh. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngundhuh video liwat Wondershare Video Converter Ultimate:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Sanalika sampeyan miwiti piranti lunak, antarmuka utama mbukak munggah endi sing bisa ndeleng nomer pilihan didadekake siji kanthi rapi.

Langkah 2: Klik "Download" tab

Nalika sampeyan miwiti Wondershare Video Converter kanggo Mac, ing "Convert" tab dipilih minangka standar. Nanging yen sampeyan planning kanggo ngundhuh video liwat Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac, sampeyan kudu ngalih menyang "Download" tab.

Langkah 3: Klik "URL Tempel"

Sawise sampeyan ana ing "Download" tab, klik "URL Tempel" tombol. Yen sampeyan wis disalin URL saka website video, format output bar bakal mbukak munggah.

Langkah 4: Setel format output

Sawise sampeyan klik ing "Tempel URL" tombol, iku bakal mbukak Uploaded lengkap pilihan saka ngendi sampeyan bisa milih format output saka. Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Ndhukung luwih saka 150 format file lan kabeh format sing kasedhiya ing layar kategorinipun tidy kanggo milih saka. Pilih format output sing dipengini saka kene.

Langkah 5: Klik "OK"

Yen sampeyan wis milih format output sing dipengini, klik ing "Ok" tombol kanggo miwiti download langsung.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top