icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

De-interlacing

Wondershare Video Converter Ultimate Kanggo Mac mbisakake kedhaftar kanggo turun-Interlace video wae miturut sarat sing. Mangga liwat langkah ing ngisor iki kanggo mangerteni carane kanggo turun-Interlace video karo Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Langkah sabanjure kanggo nambah file video sing cocog kanggo nyunting ing Wondershare Video Converter Ultimate. Sampeyan bisa nambah file kanthi nyeret file sing dipengini ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo mbukak panuduh file saka ngendi sampeyan bisa milih file video kanggo dimuat.

Langkah 3: Klik "Sunting" tombol lambang

Sawise file video sing dipengini wis dimuat, klik ing lambang sunting tombol kanggo miwiti nyunting file video.

Langkah 4: Klik "Nyetel" tab

Sawise sampeyan klik ing lambang sunting tombol, jendhela editing anyar njedhul munggah kang ngandhut sawetara fitur editing. Klik ing "Nyetel" tab ing jendela anyar iki.

Langkah 5: Pilih "De-interlacing"

Saka "Nyetel" tab, klik tombol de-interlacing lan seri saka opsi pop up kang kalebu "Baleni Odd Fields", "Baleni Malah Fields", "Odd Interpolate" lan "Malah Interpolate". Pilih salah siji opsi miturut sarat lan mriksa kothak sing cocog kanggo "Aplikasi kanggo kabeh".

Langkah 6: Milih format output

Yen sampeyan wis rampung, klik ing "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan. Yen sampeyan wis dimuat file video ing Video Converter Ultimate for Mac Wondershare, langkah sabanjure kanggo nemtokake format output.

Langkah 7: Pilih folder output

Yen sampeyan wis milih format output, langkah sabanjure kanggo ngganti folder gawan kanggo output file asil. Sampeyan bisa nemtokake folder beda miturut sarat Panjenengan.

Langkah 8: Klik "Ngonversi"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan ndhuwur, langkah final iku bener miwiti proses konversi. Sampeyan bisa miwiti nindakake file video dimuat kanggo format sing dipengini kanthi ngeklik ing "Convert" lambang tombol dumunung ing pojok tengen ngisor. Wektu dijupuk kanggo proses konversi kanggo ngrampungake gumantung marang ukuran video kang diowahi.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top