icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Potong Video

Cropping wae file video tau luwih gampang! Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Ndadekake nugel video wae akeh luwih gampang. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngowahi video wae ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis dibukak piranti lunak, langkah sabanjure kanggo mbukak file video bisa dipotong. Sampeyan bisa mbukak file video dening salah siji nyeret file utawa mung nggunakake "Tambah File" tombol lambang.

Langkah 3: Klik "Sunting" tombol lambang

Sawise loading file video bisa dipotong, sampeyan kudu miwiti nyunting file sing. Kanggo ngowahi wae file video dimuat, klik ing lambang sunting tombol dumunung ing pojok tengen.

Langkah 4: Klik "Nyetel" tab

Nalika sampeyan klik ing lambang sunting tombol, iku mbukak nganti jendela anyar kang ngandhut sawetara fitur editing. Klik ing "Nyetel" tab saka jendhela iki.

Langkah 5: Klik "Potong" lan seret pigura

Tombol potong dumunung ing ndhuwur ing "Nyetel" tab. Klik tombol iki potong lan cropping pigura katon ing jendhela file dimuat. Nyetel pigura miturut sarat lan maneh klik tombol potong kanggo ngowahi bagéan undesirable.

Langkah 6: Milih format output

Yen sampeyan wis rampung cropping, klik ing "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan. Langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo file asil. Sampeyan bisa milih wae format output sing dipengini saka dhaptar format didhukung.

Langkah 7: Pilih folder output

Sampeyan uga bisa nggenti lokasi folder output miturut sarat Panjenengan.

Langkah 8: Klik "Convert"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, langkah final iku bener Ngonversi video dimuat. Klik ing tombol "Convert" lambang kanggo miwiti proses konversi. Wektu dijupuk kanggo konversi kanggo ngrampungake punika Highly gumantung ing ukuran file video kang diowahi.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top