icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Ngonversi Video

Kowe arep Ngonversi video? Inggih, yen mangkono, banjur Wondershare Video Converter Ultimate for Mac bisa dadi lunak paket sampurna kanggo sampeyan! Nanging ndhukung luwih saka 150 format file lan arang banget gampang kanggo nggunakake. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngowahi video wae nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis dibukak piranti lunak, langkah sabanjure punika miwiti loading file video kanggo diowahi. Sampeyan bisa mbukak file ing Wondershare Video Converter Ultimate dening salah siji nyeret file video sing dikarepake ing antarmuka utawa mung kanthi nggunakake "Tambah File" tombol.

Langkah 3: Kaca-kaca sing video (opsional)

Sawise berkas iki wis dimuat, sampeyan bisa miwiti nyunting kanthi ngeklik ing lambang sunting tombol. Nanging langkah iki rampung pilihan lan malah bisa nerusake menyang langkah sabanjure tanpa nyunting file.

Langkah 4: Pilih format output

Milih format output langkah sabanjure sawise nyunting video. Kabeh format output sing rapi kadhaptar metu ing ngisor. A view kategorinipun cumawis supaya bisa gampang nggawe sing dipilih.

Langkah 5: Pilih folder output

Yen sampeyan wis ditemtokake format output, langkah sabanjure kanggo ngganti folder output kanggo file asil. Sanajan iku ora perlu kanggo nggenti folder output minangka standar wis ditemtokake dening Wondershare Video Converter Ultimate nanging yen sampeyan pengin menyang berkas asil kanggo manggon ing lokasi tartamtu, sampeyan bisa ngganti folder output.

Langkah 6: Klik "Convert"

Sawise sampeyan wis digawe kabeh setelan cocok, langkah final kanggo miwiti proses konversi. Klik ing tombol "Convert" lambang kanggo miwiti proses konversi. Sawise konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut. Iku ora bakal njupuk luwih saka sawetara menit kanggo konversi kanggo ngrampungake.

Apa kowe kudu Ngonversi video?

Konversi video saka salah siji format file liyane iku penting supaya file video kompatibel karo paling saka piranti lan pemain.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top