icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Ngonversi Video saka camcorders

Video direkam saka camcorder biasané ora kompatibel karo kabeh piranti. Kanggo nggawe video iki saka camcorders kompatibel karo paling saka piranti, sampeyan kudu jenis tartamtu rate sing bisa Ngonversi file video iki menyang format populer sing didhukung dening paling saka piranti. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngowahi video saka camcorder nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Sambungake camcorders kanggo PC

Langkah pisanan kanggo nyambung camcorder kanggo Mac. Ana sawetara cara sing bisa nindakake langkah iki. Sampeyan salah siji bisa nggunakake kabel USB utawa nyambung piranti kanthi nirkabel menyang PC.

Langkah 2: video Ekspor saka camcorders

Sawise camcorder wis disambungake menyang PC, langkah sabanjure kanggo miwiti ngekspor video saka camcorder PC.

Langkah 3: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Yen sampeyan wis diekspor video saka camcorder Panjenengan, langkah sabanjure kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac kanthi ngeklik kaping pindho ing sawijining lambang.

Langkah 4: Klik "Tambah File"

Langkah banget sabanjuré sawise ngetokake piranti kanggo miwiti nambahake file video saka PC. Sampeyan bisa mbukak file ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac dening salah siji nyeret file utawa mung nggunakake "Tambah File" tombol lambang.

Langkah 5: Kaca-kaca sing video (opsional)

Sawise file video wis dimuat, sampeyan uga bisa nimbang nyunting video. Klik ing lambang sunting tombol supaya miwiti nyunting video. Nanging yen video ora perlu editing wae, sampeyan bisa nglumpati langkah iki rampung.

Langkah 6: Pilih format output

Sawise sampeyan wareg karo video diowahi, langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo file asil. Yen sampeyan duwe piranti tartamtu sing arep file video kanggo kompatibel karo, sampeyan bisa milih sing piranti tartamtu wonten ing "Piranti" kategori ing "format Output" bagean.

Langkah 7: Pilih folder output

Khusus folder output kanggo file video asil uga penting banget. Senajan Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac nemtokaken lokasi folder gawan, nanging sampeyan bisa ngganti miturut sarat Panjenengan.

Langkah 8: Klik "Convert"

Sawise nggawe kabeh setelan, langkah final kanggo klik ing "Convert" tombol lambang kanggo miwiti nindakake file video dimuat kanggo format output kasebut. Sawise konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut.

Apa sing arep kanggo ngowahi video saka camcorders?

Video dijupuk saka camcorders biasane duwe format file langka kang ndadekake wong kompatibel karo paling saka piranti. Iki ndadekake nindakake file video saka camcorders perlu.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top