icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Dikonversi ke video web

Arep Ngonversi video wae kanggo video web? Inggih, yen mangkono, banjur Wondershare Video Converter Ultimate for Mac bisa temtunipun teka ngluwari Panjenengan. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngowahi video wae kanggo video web nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Langkah sabanjure kanggo nambah file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Kanggo nambahake file ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, seret file video sing dikarepake ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo nambah file video saka panjelajah file.

Langkah 3: Pilih format output saka "Web Sharing"

Yen sampeyan wis dimuat ing file video sing dikarepake ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, langkah sabanjure kanggo nyetel ing format output kanggo file asil. Kanggo nguripake video wae menyang video web, klik ing "Web Sharing" Kategori lan banjur milih format wae ing kategori punika.

Langkah 4: Pilih folder output

Yen sampeyan wis ditemtokake format output, langkah sabanjure kanggo ngganti panggonan folder output. Sampeyan bisa nemtokake tujuan folder output anyar kanthi ngganti ing bagean folder output.

Langkah 5: Klik "Convert"

Sawise nggawe kabeh setelan, langkah final iku bener miwiti proses konversi. Kanggo miwiti proses konversi, kindly klik ing "Convert" lambang tombol dumunung ing pojok tengen.

Langkah 6: Upload video menyang YouTube utawa liyane.

Iku mung bakal njupuk sawetara menit kanggo konversi kanggo ngrampungake. Sawise konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut. Pick video web saka lokasi lan upload kanggo YouTube utawa situs liyane sing dipengini.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top