icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Dikonversi ke audio

Arep ngowahi file video kanggo format audio? Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Menehi cara gampang kang sampeyan bisa kanthi gampang extract audio saka file video ing sawetara menit. Mangga liwat langkah ing ngisor iki kanggo extract audio saka file video liwat Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo mbukak Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ing.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Langkah sabanjure kanggo nambah file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Kanggo nambahake file ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, seret file video sing dikarepake ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo nambah file video saka panjelajah file.

Langkah 3: Pilih format output saka "Audio"

Yen sampeyan wis dimuat ing file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo padha. Kanggo extract audio saka file video, klik ing "Audio" Kategori lan banjur milih wae file format ing kategori punika.

Langkah 4: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo nemtokake lokasi adat kanggo nyimpen file audio dijupuk, banjur nemtokake sing folder ing bagean folder output. Folder gawan saka Wondershare Video Converter Ultimate toko file asil yen ora diganti seka pengguna.

Langkah 5: Klik "Convert"

Sawise nggawe kabeh setelan iki, miwiti nindakake file dimuat kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang. Wektu dijupuk kanggo konversi bakal gumantung marang ukuran file video.

Apa sing arep dikonversi ke audio?

Nonton video gedhe nanging apa yen arep krungu audio mung? Ana kaping nalika mung arep krungu tinimbang nonton. Iki sing kaping nalika arep kanggo extract audio saka berkas video. Menapa malih yen sampeyan arep kanggo nuduhake podcast audio, banjur dadi banget migunani kanggo sampeyan kanggo extract audio saka video.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top