icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Dikonversi ke iPhone / iPad

Sampeyan bisa nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac kanggo nggawe video kompatibel karo iPhone lan iPad. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nguripake wae video kanggo iPhone / iPad kompatibel video karo Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Langkah sabanjure kanggo nambah file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Kanggo nambahake file ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, seret file video sing dikarepake ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo nambah file video saka panjelajah file.

Langkah 3: Pilih format output saka "Piranti"

Yen sampeyan wis dimuat file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, langkah sabanjure kanggo nemtokake format output. Klik ing "Piranti" sub kategori lan banjur nggawe pilihan cocok miturut piranti iPhone / iPad. Ana pirang-pirang piranti iPhone / iPad didhukung dening Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 4: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo ngganti file panggonan lokasi, banjur sampeyan bisa nemtokake lokasi anyar ing folder output. Kanthi gawan, Wondershare Video Converter Ultimate allots folder tartamtu kanggo nyimpen file asil nanging sampeyan bisa kanthi gampang ngilangi iku.

Langkah 5: Klik "Convert"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, sabanjure lan langkah final iku bener Ngonversi file video dimuat. Wektu dadi dibutuhake kanggo konversi iki gumantung marang ukuran file video kang diowahi.

Langkah 6: Transfer video kanggo iPhone / iPad

Sawise proses konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file video asil ing folder output kasebut. Sampeyan bisa nyalin file saka kene lan nransfer menyang disambungake piranti iPhone / iPad. Sampeyan bisa nindakake iki transfer dening salah siji nyambungake iPhone / iPad menyang komputer liwat Wi-Fi utawa liwat USB.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top