icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Ngonversi menyang telpon Android

Ana kaping yen sampeyan pengin nggawe file video sing diundhuh kompatibel karo telpon Android piranti. Iki sing kaping nalika sampeyan kudu rate pihak katelu sing bener bisa ngowahi video kanggo format seng di pengeni supaya iku kompatibel karo telpon Android piranti. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo Ngonversi file video kanggo format liyane cocok kanggo telpon Android:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise ngetokake piranti lunak, langkah sabanjure kanggo miwiti nambahake file video kanggo disunting. Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac ngidini kedhaftar kanggo mbukak file video ing rong cara gampang. Cara sing pertama iku mung seret file ing antarmuka lan cara liya kanggo nggunakake "Tambah File" pilihan.

Langkah 3: Pilih format output saka "piranti"

Yen sampeyan wis dimuat ing file video, sampeyan kudu milih format output saka "Piranti" sub kategori. Ana pirang-pirang piranti sing kasedhiya lan sampeyan bisa kanthi gampang milih "Android Generic" saka kene.

Langkah 4: Pilih folder output

Yen sampeyan wis milih format output, langkah sabanjure kanggo ngganti folder gawan kanggo output file asil. Sampeyan bisa nemtokake folder beda miturut sarat Panjenengan.

Langkah 5: Klik "Convert"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, klik ing "Convert" tombol lambang kanggo miwiti nindakake file video. Ing wektu konversi bakal gumantung marang ukuran file video.

Langkah 6: Transfer video kanggo telpon Android

Sawise proses konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut. Transfer file video asil iki lan seneng! Sampeyan bisa nindakake iki transfer dening salah siji nyambungake telpon Android piranti menyang komputer liwat Wi-Fi utawa liwat USB.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top