icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Dikonversi ke HD lan 3D

Apa sing arep kanggo ngowahi video wae kanggo HD 3D utawa? Inggih, yen mangkono, banjur Wondershare Video Converter Ultimate for Mac bisa teka ngluwari Panjenengan! Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo gampang Ngonversi video wae kanggo 3D utawa HD nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis dibukak piranti lunak, langkah sabanjure kanggo mbukak file video kanggo diowahi. Sampeyan bisa mbukak file video dening salah siji nyeret file utawa mung nggunakake "Tambah File" tombol lambang.

Langkah 3: Pilih format output saka "HD & 3D"

Langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo file dimuat. Ngonversi video dimuat kanggo HD 3D utawa, milih "HD & 3D" Kategori lan banjur milih wae format file saka kategori punika.

Langkah 4: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo ngganti folder output kanggo file asil, banjur mangga nemtokake lokasi anyar ing bagean folder output.

Langkah 5: Klik "Convert"

Sawise nggawe kabeh setelan ndhuwur, langkah terakhir iku kanggo miwiti nindakake file dimuat kanggo HD / 3D. Klik ing "Convert" tombol kanggo miwiti proses konversi cepet.

Cara kanggo nonton video 3D?

Kanggo nonton video 3D, sampeyan kudu duwe piranti 3D supaya gambar bisa render mlaku ing 3D. Minangka piranti 3D iki larang banget, sampeyan uga bisa nggunakake cara disebut cara anaglyph angel ngendi layar normal bisa diowahi kanggo 3D.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top