icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Ngonversi telpon Videos

Yen sampeyan arep kanggo ngowahi video sing diundhuh menyang file format kompatibel karo telpon, banjur Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac bisa cukup migunani kanggo sampeyan! Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo nggawe file video kompatibel karo telpon:

Langkah 1: Sambungake telpon menyang PC

Langkah banget kapisan kanggo nyambungake telpon menyang PC. Panjenengan saged nindakaken liwat kabel USB utawa nirkabel.

Langkah 2: video telpon Ekspor

Sawise telpon disambungake menyang PC, langkah sabanjure kanggo miwiti ngekspor video saka telpon menyang PC.

Langkah 3: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Sawise ngekspor video saka telpon, langkah sabanjure kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 4: Klik "Tambah File"

Langkah banget sabanjuré sawise ngetokake piranti kanggo miwiti nambahake file video saka PC. Sampeyan bisa mbukak file ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac dening salah siji nyeret file utawa mung nggunakake "Tambah File" tombol lambang.

Langkah 5: Kaca-kaca sing video (opsional)

Sawise loading video, sampeyan bisa miwiti nyunting wong kanthi ngeklik ing lambang sunting tombol. Nanging langkah iki rampung pilihan lan malah bisa nerusake menyang langkah sabanjure tanpa nyunting file video.

Langkah 6: Pilih format output

Langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo file diowahi. Sampeyan bisa milih format output saka ngisor layar.

Langkah 7: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo ngganti folder gawan kanggo output file asil, sampeyan bisa nemtokake lokasi folder anyar gampang.

Langkah 8: Klik "Convert"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, langkah final kanggo miwiti proses konversi kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang. Sawise konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut.

Apa sing arep kanggo ngowahi video telpon?

Perlu kanggo ngowahi video telpon mengkene saka perlu kanggo nggawe iku kompatibel karo piranti. Kanggo nggawe iku kompatibel karo nomer piranti, iku kudu diowahi kanggo format file populer sing didhukung dening paling saka piranti.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top