icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Ngonversi DVD

Yen sampeyan duwe DVD lan arep ngowahi file video saka DVD kanggo format sing dipengini, banjur Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac bisa cukup mbiyantu. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki file Ngonversi video saka DVD menyang format output sing dipengini:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Impor DVD kanggo komputer

Pasang DVD ing drive lan ngenteni kanggo mbukak. Ngimpor DVD kanggo komputer sawise iku dimuat. Sampeyan uga bisa ngimpor kabeh file video saka DVD kanggo PC.

Langkah 3: Klik "Tambah File"

Yen sampeyan wis diimpor file saka DVD, sampeyan bisa miwiti nambahake iku kanggo Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Sampeyan bisa nambah file kanthi nyeret wong ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake tombol "Tambah File" lambang kanggo mbukak file.

Langkah 4: Kaca-kaca sing video (Opsional)

Yen sampeyan wis dimuat ing file, sampeyan uga bisa ngowahi iku kanthi ngeklik ing lambang sunting tombol. Langkah iki pilihan lan sampeyan bisa nglumpati iku rampung yen file ora perlu sembarang editing.

Langkah 5: Pilih Output Format

Langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo file asil. Sampeyan bisa milih wae format output saka ngisor layar.

Langkah 6: Pilih folder output

Sampeyan uga bisa nggenti panggonan saka folder asil miturut sarat Panjenengan

Langkah 7: Klik "Convert"

Sawise sampeyan wareg karo kabeh setelan, langkah sabanjure punika klik ing "Convert" tombol lambang supaya kanggo miwiti proses konversi. Berkas asil bakal kasedhiya ing folder output kasebut.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top