icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Diobong video kanggo DVD

Yen sampeyan arep kanggo ngobong video sing diundhuh kanggo DVD, banjur sampeyan bisa kanthi gampang nglakoni liwat Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo kobong DVD karo Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Sampeyan bisa salah siji klik kaping pindho lambang kanggo miwiti utawa nggunakake menu konteks.

Langkah 2: Klik "diobong"

Sawise sampeyan wis kasil dibukak piranti lunak, langkah sabanjure kanggo milih "Burn" tab. Kanthi gawan ing "Convert" tab dipilih. Klik ing "Burn" tab kanggo ngalih menyang gampang.

Langkah 3: Pilih jinis DVD

Sawise sampeyan ana ing "Burn" tab, milih jinis DVD sing arep diobong. Sampeyan bisa milih jinis DVD saka ngisor layar.

Langkah 4: Kaca-kaca sing file kanthi ngeklik ing "Edit" tombol

Yen sampeyan arep kanggo ngowahi file manggon ing DVD, sampeyan bisa gampang nindakake iku minangka langkah iki. Mung Klik ing "Edit" tombol ing sisih tengen file video lan miwiti editing. Nanging yen sampeyan ora arep ngowahi file, banjur sampeyan bisa nglumpati langkah iki.

Langkah 5: Pilih DVD cithakan

Sawise sampeyan wareg karo ngedit file video, sampeyan saiki bisa milih cithakan kanggo DVD. Kabeh cithakan ditampilake ing sisih ngisor layar lan sampeyan bisa kanthi gampang milih siji antarane wong-wong mau.

Langkah 6: Nggawe setelan cocok

Yen sampeyan wis milih cithakan sing dipengini, langkah sabanjure kanggo nggawe pangaturan tartamtu setelan. Sampeyan bisa milih aspek lan kualitas video asil saka kene.

Langkah 7: Klik "diobong"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan miturut sarat, sampeyan saiki bisa miwiti karo proses kobong nyata. Kanggo miwiti karo proses kobong nyata, klik ing "Burn" lambang dumunung ing pojok tengen ngisor layar. Sawise sampeyan klik tombol iki, iku bakal njupuk mung sawetara menit kanggo proses kanggo ngrampungake.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top