icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Nglamar Grayscale efek

Arep Ngonversi video warni kanggo Grayscale? Uga, ana pirang-pirang paket lunak pihak katelu kasedhiya kanggo maksud iki. Nanging yen sampeyan wis Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac diinstal ing komputer, banjur sampeyan bisa kanthi cepet Ngonversi wae video warni kanggo gradasi abu-abu. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngowahi wae video kanggo Grayscale nduweni karo Wondershare Video Converter Ultimate:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Yen sampeyan arep kanggo ngowahi video kanggo gradasi abu-abu, banjur langkah banget kapisan kanggo mbukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis kasil dibukak Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, langkah sabanjure kanggo mbukak file ing antarmuka. Sampeyan bisa mbukak file kanthi ngeklik ing "Tambah File" tombol utawa mung kanthi nyeret file video sing dikarepake ing antarmuka.

Langkah 3: Klik "sunting" lambang kanggo miwiti nyunting

Sawise sampeyan wis kasil dimuat file video, klik ing "sunting" tombol lambang kanggo miwiti nyunting file video dimuat. Sawise sampeyan klik ing "sunting" tombol lambang, jendela anyar karo kabeh fitur editing katon.

Langkah 4: Klik "efek" tab

Sawise sampeyan klik ing "sunting" tombol lambang, jendhela editing anyar katon sing ngandhut Uploaded pilihan editing. Kabeh iki opsi sing rapi disusun ing tab. Klik ing "efek" tab kanggo mbukak opsi anyar.

Langkah 5: Pilih Grayscale saka efek Cithakan

Sawise "efek" tab mbukak munggah, sing saiki bisa ndeleng nomer pilihan kaya padhang lan kahanan kang gawe jenuh etc. Sampeyan uga bisa ndeleng nomer Cithakan saka kang sampeyan bisa kanthi gampang milih gradasi abu-abu cithakan Ngonversi video kanggo gradasi abu-abu.

Langkah 6: Milih format output

Yen sampeyan wis diowahi video kanggo gradasi abu-abu, klik ing "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan. Video wis saiki wis diowahi dadi gradasi abu-abu! Langkah sabanjure kanggo milih format output kanggo video asil. Sampeyan bisa milih format output saka ngisor layar. Wondershare Video Converter Ultimate for Mac Ndhukung macem-macem format file kang rapi kategorinipun kanggo penak. Sampeyan bisa gampang milih samubarang format file sing dipengini saka kene.

Langkah 7: Pilih folder output

Yen sampeyan wis kasebut format output kanggo file asil, sampeyan uga kudu milih folder output kanggo padha. Kanthi gawan, Wondershare Video Converter Ultimate for Mac allots folder kanggo nyimpen kabeh file asil. Nanging sampeyan bisa ngganti lokasi iki kanggo maksud apa lokasi sing dikarepake. Kanggo ngganti folder output, klik ing lambang folder ing "Output" bagean minangka disorot ing ngisor iki:

Langkah 8: Klik "Ngonversi"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan ndhuwur, langkah final iku bener miwiti proses konversi. Sampeyan bisa miwiti nindakake file video dimuat kanggo format sing dipengini kanthi ngeklik ing "Convert" lambang tombol dumunung ing pojok tengen ngisor. Wektu dijupuk kanggo proses konversi kanggo ngrampungake gumantung marang ukuran video kang diowahi.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top