icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Nyetel volume

Kanggo nyetel volume sembarang file video liwat Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, please tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise ngetokake piranti lunak, langkah sabanjure kanggo miwiti nambahake file video kanggo disunting. Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac ngidini kedhaftar kanggo mbukak file video ing rong cara gampang. Cara sing pertama iku mung seret file ing antarmuka lan cara liya kanggo nggunakake "Tambah File" pilihan.

Langkah 3: Klik "Sunting" tombol lambang

Yen sampeyan wis dimuat ing file video, langkah sabanjure kanggo miwiti nyunting. Sampeyan uga bisa ngowahi file dimuat kanthi ngeklik ing lambang sunting tombol.

Langkah 4: Klik "efek" tab

Sawise sampeyan klik ing lambang sunting tombol, jendela anyar katon kang nduwe seri saka fitur editing. Klik ing "efek" tab saka jendhela anyar.

Langkah 5: Seret "volume" bar gulung

Saka "efek" tab, seret garis gulung sing kagayut karo "Volume" pilihan. Sampeyan bisa nyetel volume kanthi nyeret garis gulung iki. Sawise sampeyan wareg karo volume anyar, klik ing "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan.

Langkah 6: Milih format output

Ing format output file asil bisa wae format didhukung dening Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Kabeh format didhukung sing gampang kategorinipun lan kadhaptar metu ing ngisor saka ngendi sampeyan bisa kanthi gampang nggawe pilihan.

Langkah 7: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo ngganti output standar lokasi folder, banjur sampeyan bisa nglakoni ing langkah iki.

Langkah 8: Klik "Ngonversi"

Sawise nggawe kabeh setelan, klik tombol "Convert" lambang kanggo miwiti proses konversi nyata. Wektu dijupuk kanggo konversi bakal Highly gumantung ing ukuran file video kang diowahi.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top