icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Nyetel Saturasi

Kanggo nyetel kahanan kang gawe jenuh wae file video liwat Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, please tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis dibukak piranti lunak, langkah sabanjure kanggo mbukak file ing Wondershare Video Converter Ultimate. Sampeyan bisa nambah file dening salah siji nyeret utawa kanthi nggunakake "Tambah File" pilihan.

Langkah 3: Klik "sunting" tombol lambang

Kanggo miwiti nyunting file video dimuat, klik ing "Edit" tombol lambang.

Langkah 4: Klik "efek" tab

Sawise sampeyan klik ing "Edit" tombol lambang, jendhela editing anyar mbukak munggah karo sawetara opsi editing. Klik ing "efek" tab ing jendela anyar iki.

Langkah 5: Seret "Saturasi" bar gulung

Sawise sampeyan ana ing "efek" tab, nggunakake "Saturasi" bar gulung kanggo nyetel kahanan kang gawe jenuh saka video. Sampeyan bisa nyetel kahanan kang gawe jenuh saka file video kanthi nyeret garis kahanan kang gawe jenuh gulung saka tengen ngiwa lan kosok balene.

Langkah 6: Milih format output

Yen sampeyan wis diatur ing kahanan kang gawe jenuh file video, klik "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan. Langkah sabanjure kanggo milih format output file asil. Sampeyan bisa milih format output saka ngisor layar dhaftar lengkap format didhukung wis kadhaptar metu.

Langkah 7: Pilih folder output

Sawise format output disetel, nyetel folder output kanggo file asil. Yen sampeyan ora ngganti folder output, kabeh file asil bakal disimpen ing folder gawan diwenehake dening Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 8: Klik "Ngonversi"

Yen sampeyan wis kasebut kabeh setelan, langkah final iku bener miwiti proses konversi. Kanggo miwiti proses konversi cepet, pencet "Convert" lambang tombol. Sawise konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top