icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Nyetel Kontras

Yen sampeyan arep kanggo nyetel kontras video wae, banjur sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate for Mac kanggo maksud iki. Piranti lunak punika Highly pangguna-loropaken lan sampeyan uga bisa ngowahi video cepet. Kanggo nyetel kontras wae file video ing Wondershare Video Converter Ultimate, please tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Yen sampeyan arep kanggo nyetel kontras wae file video, banjur langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis dibukak lunak kasil, langkah sabanjure kanggo mbukak file video sing dikarepake sing arep diowahi. Ana rong cara sing bisa mbukak file video ing Video Converter Ultimate Wondershare. Cara kapisan mung seret file video ing antarmuka. Nanging ing cara liya, sampeyan bisa nggunakake "Tambah File" tombol diwenehake dening Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Ngeklik ing lambang iki bakal mbukak file explorer saka ngendi sampeyan bisa milih file sing dipengini.

Langkah 3: Klik "sunting" tombol lambang

Yen sampeyan wis dimuat ing file video sing dikarepake ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, langkah sabanjure punika klik ing "sunting" tombol lambang kanggo miwiti nyunting file video dimuat.

Langkah 4: Klik "efek" tab

Sawise sampeyan wis diklik ing "sunting" tombol lambang, jendhela editing anyar bakal katon karo sawetara fitur editing. Mangga milih "efek" tab saka jendhela editing anyar.

Langkah 5: Seret "Kontras" bar gulung

Sawise sampeyan ana ing "efek" tab, sampeyan bakal weruh sing Uploaded fitur liwat sing bisa ngapusi video. Kanggo nyetel kontras file video dimuat, seret "Kontras" bar gulung saka kiwa menyang tengen lan kosok balene. Mbaleni proses iki nganti sampeyan wareg karo kontras anyar.

Langkah 6: Milih format output

Sawise sampeyan sing seneng karo kontras, klik ing "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan. Ing langkah sabanjure kanggo milih format output sing dipengini kanggo file asil. Sampeyan bisa milih format output saka ngisor layar dhaptar lengkap format output didhukung sing kadhaptar.

Langkah 7: Pilih folder output

Yen sampeyan wis milih format output berkas asil Panjenengan, langkah sabanjure kanggo ngganti folder output. Folder output punika lokasi ing ngendi file video asil bakal disimpen. Kanthi gawan, Wondershare Video Converter Ultimate allots folder tartamtu kanggo nyimpen kabeh file asil. Nanging sampeyan nduweni bisa ngganti lokasi iki kanggo maksud apa lokasi sing dikarepake.

Langkah 8: Klik "Ngonversi"

Sawise nggawe kabeh setelan sing dipengini, langkah pungkasan iku bener miwiti proses konversi. Sampeyan bisa miwiti proses konversi kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang ing pojok tengen ngisor layar. Ngeklik ing lambang iki bakal miwiti proses konversi cepet. Sawise konversi lengkap, sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top