icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Nyetel Padhang

Yen sampeyan arep kanggo nyetel padhange wae file video liwat Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, banjur please tindakake langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah banget kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Sawise sampeyan wis kasil dibukak piranti lunak, langkah sabanjure kanggo mbukak file sing dipengini. Sampeyan bisa mbukak file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac kanthi nyeret iku ing antarmuka. Nanging sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo mbukak file.

Langkah 3: Klik "sunting" tombol lambang

Yen sampeyan wis dimuat ing file video sing dikarepake ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, langkah sabanjure kanggo miwiti nyunting berkas. Klik ing "Edit" tombol lambang kanggo miwiti nyunting file cepet.

Langkah 4: Klik "efek" tab

Sawise sampeyan klik ing lambang sunting tombol, jendhela editing anyar njedhul munggah kang ngandhut sawetara fitur editing rapi didadekake siji ing tampilan tabbed. Pilih "efek" tab saka jendhela iki.

Langkah 5: Seret "Padhang" bar gulung

Kanggo nyetel padhange file video dimuat, seret "Padhang" bar gulung saka kiwa menyang tengen lan kosok balene. Klik ing "Rampung" tombol kanggo nyimpen owah-owahan yen sampeyan wareg.

Langkah 6: Milih format output

Format output punika format kang file asil bakal. Yen sampeyan pengin ngganti format file asli video dimuat, sampeyan bisa nemtokake format ing langkah iki.

Langkah 7: Pilih folder output

Yen sampeyan arep kanggo nyimpen file asil kanggo sawetara lokasi saka kasebut kanthi gawan, banjur sampeyan bisa ngganti lokasi folder output.

Langkah 8: Klik "Ngonversi"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, langkah final iku bener miwiti proses konversi. Kanggo miwiti proses konversi, klik ing "Convert" lambang tombol ing sudhut tengen.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top