Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Mac OS X 10.7 Lion NEW Fitur: Multi-sadurunge nyeret Tutul

Mac OS X 10.7 Lion NEW Fitur: Multi-sadurunge nyeret Tutul

Saiki kita kabeh wis ngakeni 250+ fitur sange babagan Mac OS X 10.7 Lion, kabeh kang kaya watu di buwang menyang banyu, tengen? Kuat lan fungsi, Apple tansah ora bakal ora nglilani kita mudhun karo produk luar biasa sawijining. Saiki aku ate nggawe review siji fitur sarwa iki: Multi-Tutul sadurunge nyeret.

Development Aja mandheg, supaya ora Apple lanang. Kaya iOS mbisakake iDevices (iPhone / iPod / iPad) diakses luwih gampang, wektu iki, Apple kalebu fitur padha Mac, sing momotané amba: multi-tutul sadurunge nyeret kasedhiya saiki karo Lion diinstal, lan kang mesthi bakal nggawa pengalaman sampeyan cepet ing sawetara tugas.

Kaya iOS, Mac OS X 10.7 Lion dokumen nggawe pangguna tetep kabeh wektu ing sisih Apple. Sadurunge nyeret Multi-Tutul mbantu nindakake kabeh tugas intuisi & langsung, nglaras respon patrap liyane adi lan nyata kaya Apple ngandika kanggo kita, karet-band gulung, first lan gambar zoom, lan kebak-layar ngusap lan sawetara liyane liya.

Nanging, laptop Mac kaya MacBook Pro, MacBook Air, wiwit pungkasan 2008 wis klebu support kanggo multi-tutul sadurunge nyeret. Lan model sadurungé uga lack support lengkap kanggo multi-tutul, utawa bisa uga ora ndhukung sadurunge nyeret ing kabeh.

Kene kita terus sing sadurunge nyeret ing rincian ora lali nggawa Mouse Magic lan trackpad bebarengan karo sing):

Mung gulung Mouse Saiki!

Arep Scrolls munggah utawa mudhun document? Banjur sampeyan mung mbutuhake apa padha karo Mouse Magic Panjenengan! Mac OS X 10.7 Lion kene terus kanggo ndhukung Mouse Magic minangka piranti multi-tutul.

Saiki ayo kang miwiti gesang kita digital karo sing sadurunge nyeret lan deloken sepira padha ngganti gesang kita rada nanging irit:

Nggunakake telung driji:

Ngusap ing cara vertikal : Gesek munggah ing trackpad Panjenengan dening manggonke telung driji ing piranti multi-tutul, lan nyeret wong munggah, banjur kowé bakal weruh saben program aktif ing Mac.

Ngusap ing cara horisontal : Klik ndhuwur-tengen jendhela dibukak, sampeyan bakal weruh layar wutuh aplikasi. Lan uga sing mung perlu kanggo gesek dening manggonke telung driji ing piranti multi-tutul lan nyeret menyang ngiwa utawa nengen, lan sampeyan bakal ngalih antarane apps aktif ing Mac. Kanggo pindhah menyang app sadurungé, mung mindhah driji ngiwa, lan kanggo siji sabanjuré, pindhah menyang sisih tengen.

Nggunakake rong driji:

Nggulung munggah lan mudhun

Sawise bar gulung ing Mac OS X Lion ilang, kanggo nyediakake tampilan luwih dening aturan liyane papan kanggo isi windows 'kanggo nampilake, kanggo nglakoni bab sing padha apa sing tumindak karo bar, sampeyan saiki kudu mung geser driji loro munggah utawa mudhun trackpad kanggo nggulung dokumen, situs, lan luwih dening manggonke rong driji ing piranti multi-tutul lan seret driji munggah (gulung munggah) utawa mudhun (gulung mudhun).

Saiki kanggo nggedhekake

Karakter cilik banget kanggo maca? Seneng njaluk dipikir nyedhaki ing website? Banjur tutul area kasedhiya multi-tutul ing trackpad kaping pindho lan sampeyan bakal bisa kanggo nggedhekake kaca cepet. Utawa manggonke rong driji bebarengan banjur obah wong loro bakal nggedhekake. Uga, manggonke driji loro lan teken mau bebarengan bakal nyilikake.

Gesek kanggo navigasi

Iku mèh padha karo telung driji geser horisontal kasebut ing ndhuwur, sing kene bisa mindhah loro driji maju lan mundur liwat kaca web, kaca document, lan aplikasi sing nduwe gaya first navigasi.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top