icon
Carane Gunakake Video Converter Ultimate for Mac

Ultimate DVD lan solusi video sing ngijini sampeyan ngowahi video lan DVDs kanggo video kanggo panggunaan pribadi format apa ana ing antaramu format; diobong file video kanggo DVD disc; download video streaming web.

Ngonversi software editing Apple

Wondershare Video Converter Ultimate Kanggo Mac ndhukung konversi file video ing format sing didhukung dening editing lunak apel. Mangga tindakake langkah ing ngisor iki kanggo ngerti carane Ngonversi wae file video kanggo format didhukung dening editing lunak Apple:

Langkah 1: Bukak Wondershare Video Converter Ultimate kanggo Mac

Langkah kapisan kanggo miwiti Wondershare Video Converter Ultimate for Mac.

Langkah 2: Klik "Tambah File"

Langkah sabanjure kanggo nambah file video ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac. Kanggo nambahake file ing Wondershare Video Converter Ultimate for Mac, seret file video sing dikarepake ing antarmuka. Sampeyan uga bisa nggunakake "Tambah File" tombol kanggo nambah file video saka panjelajah file.

Langkah 3: Pilih format output saka "Editing"

Langkah sabanjure kanggo nemtokake format output kanggo video dimuat. Pilih "Editing" Kategori lan nemtokake format saka kategori punika.

Langkah 4: Pilih folder output

Senajan folder output standar wis ditemtokake dening Wondershare Video Converter Ultimate for Mac nanging sampeyan bisa kanthi gampang ngganti miturut sarat Panjenengan.

Langkah 5: Klik "Convert"

Yen sampeyan wis digawe kabeh setelan, langkah final iku bener Ngonversi file video dimuat. Sampeyan bisa miwiti proses konversi kanthi ngeklik ing "Convert" tombol lambang. Konversi bakal njupuk sawetara menit gumantung marang ukuran file video kanggo diowahi.

Langkah 6: Import output video kanggo apel editing lunak

Sawise proses konversi lengkap, langkah final kanggo ngimpor file ing piranti lunak editing apple sing dipengini. Sampeyan bisa nemokake file asil ing folder output kasebut.

box

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac - Panjenengan Video Kothak piranti Lengkap

  • Ngowahi file 30x luwih cepet saka ngowahi liyane.
  • Dikonversi ke Swara 150 Mula Including 4K / 3D.
  • Sunting, Ningkatake & Pribadhi Panjenengan Videos Gambar.
  • Download video saka fungsi enggo bareng 1000+ video.
  • Gampang ngrekam video streaming online
  • Diobong lan ngatur DVD karo menu free DVD Cithakan.



Top