Kabeh TOPICS

+

iTunes

1 Transfer iTunes File
2 iTunes kanggo Android
3 iTunes Playlist
4 iTunes Library
5 Play ing iTunes
6 iTunes Sync Masalah
7 Tips & Trik
8 iTunes Gawe serep & Waras

Cara gampang kanggo nuduhake dhaptar lagu iTunes karo wong

Iku salah siji saka tugas paling satunggaling perkawis ingkang ngajrihi kanggo ngumpulake songs lan ngatur wong-wong mau. A pengguna mbayangno hard karya melu ngempalaken songs lan nggawe manawa kabeh padha tetep ing urutan padha kanggo acara tartamtu. Iku kanggo alesan sing padha padha ora arep kanggo pindhah liwat kasangsaran padha nindakake kanggo nggoleki, ngumpulake lan ngatur songs ing proses sing paling apik. Ing tangan liyane Watesan ing iTunes uga ora ngidini kedhaftar kanggo njaluk dhaptar lagu sing liwat liyane lan Empu perlu jam iku kanggo golek cara gratis kanggo nggawe manawa dhaptar lagu sing dikirim kanggo tresna gedhe-gedhe minangka hadiah utawa koin saka karep kang becik gratis supaya padha bisa seneng lagu karo ease lan kepuasan.

Cara Part1.Free kanggo nuduhake iTunes playlist

Iku salah siji sing pitakonan kang duwe akeh jawaban lan penggunane ing gati wis digawe manawa freeways ora mung nelik nanging uga disampekno kanggo wong supaya transfer dhaptar lagu ora menehi hasil amba ing kabeh. Tutorial iki loro bab gratis lan sing mbayar cara kanggo nuduhake dhaptar lagu iTunes karo wong supaya bisa milih sing gedhe-gedhe satinut ring pakarsan lan kepinginan lan supaya easiness pangguna menyang wawasan metode sing kasebut ing ngisor iki:

Part 2. Liwat Mac

Iku salah siji saka cara paling apik kanggo nggawe manawa iTunes sing ditransfer saka siji Mac liyane tanpa masalah lan masalah. Kanggo nggawe manawa needful wis rampung ing cara sing paling apik iku wis menehi saran kanggo nggawe manawa langkah ing ngisor iki sing mèlu ing urutan padha kasebut kanggo munggel kebingungan supaya transfer ora angel ing kabeh:

i. Kanggo njaluk menyang dhaptar lagu sing dipengini pengguna perlu kanggo nggawe manawa lambang dhaptar lagu wis diklik ing sidebar iTunes.

ii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa tombol file wis diklik ing garis utama iTunes kanggo miwiti proses:

doublen click the vlc icon

iii. Sawise iku wis rampung pengguna perlu klik perpustakaan:

paly the video

iv. Ing menu sabanjuré pengguna perlu kanggo nggawe manawa lagu kaca dipilih:

click take snapshot

v. berkas bakal disimpen karo extension gawan saka xml. Iku bakal nyatet sing extension tau diganti.

click take snapshot

vi. File xml iki bisa dienggo bareng karo sapa lan panampa mung wis priksa manawa nggunakake proses padha ndhuwur playlist wis diimpor menyang Mac kanggo ngrampungake proses.

click take snapshot

Part 3. Liwat CD kobong

Iku uga kedadean prasaja lan gratis kanggo nggawe manawa lagu iTunes ditransfer saka siji sistem liyane utawa sambungan karo akeh wong sabisa. Ngisor iki proses sing bakal mèlu ing gati:

i. Pengguna perlu ngakses iTunes ing Mac utawa PC kanggo miwiti proses:

click take snapshot

ii. ii. A dhaptar lagu anyar banjur bakal digawe:

tunesgo

iii. Lagu banjur kanggo ditambahake menyang dhaptar lagu supaya playlist ora tetep ing negara standar IE kosong:

tunesgo

iv. A CD kothong banjur bakal dipasang nganti dikenali:

tunesgo

. v pengguna banjur wis tindakake file> Burn playlist kanggo disk:

tunesgo

vi. Sawise milih setelan diobong pengguna perlu klik diobong:

tunesgo

Part 4. Easy way nuduhake iTunes Playlist kanggo iOS (iPhone / iPad / iPod) karo TunesGo Wondershare

Iku unquestionably paling apik lan paling efektif proses kanggo nggawe manawa Jeksa Agung bisa ngetokake saka nuduhake dhaptar lagu wis mantun lan pengguna tau pasuryan sembarang masalah ing gati. Wondershare Tansah ora kamulyan lan wektu iki padha teka munggah karo cerdas, program dinamis lan piranti lunak loropaken pengguna kiye kanggo nggawe manawa nuduhake dhaptar lagu antarane piranti iOS beda uga ora Jeksa Agung bisa ngetokake apa liyane. Pengguna wis priksa manawa proses ngisor iki mèlu kanggo nggawe manawa asil paling apik sing diduweni lan piranti lunak iki uga mangertos supaya tau tetep lan Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo pangguna kanggo nggunakake piranti lunak iki ing mangsa:

i. Pengguna wis ngundhuh piranti lunak saka URL http://www.wondershare.com/tunesgo/ utawa langsung kene lan eloni njedul kanggo nggawe manawa iku wis diundhuh lan diinstal. Sawise iku wis rampung antarmuka utama katon:

tunesgo


ii. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa piranti iOS disambungake menyang PC karo kabel USB:

tunesgo

iii. Antarmuka bakal katon sepisan maneh karo kabeh folder sing dumunung ing piranti:

tunesgo


iv. Sawise program punika kanthi fungsi kang menehi saran kanggo nggawe manawa "Transfer Music" lambang ing pojok tengen ngisor dumunung dipencet njaluk proses rampung lan ngrampungake transfer uga:

tunesgo


Part 5. Share iTunes Lagu karo Android karo TunesGo

Akèh wong golek banget angel kanggo nggawe manawa dhaptar lagu saka iOS sing ditransfer menyang OS Android karo ease lan kepuasan Nanging karo TunesGo iku ora menehi hasil amba ing kabeh. Miturut nang cara padha nransfer lagu iTunes kanggo iOS pangguna bisa nransfer lan playlist adhedhasar iOS kanggo Android karo ease lan kepuasan. Kanggo njaluk karya rampung ing wektu iku wis menehi saran kanggo tindakake langkah ing ngisor iki kanggo priksa manawa Jeksa Agung bisa ngetokake iki sampun mantun:

i. Pengguna mung perlu kanggo nggawe manawa piranti Android disambungake menyang PC utawa Mac supaya proses wiwit:

tunesgo


ii. Ing TunesGo wis diinstal bakal kanthi otomatis ndeteksi piranti lan bakal mbukak antarmuka minangka ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

tunesgo


iii. Ing panel kiwa pengguna perlu klik dhaptar lagu isi kang mbutuhake transfer:

tunesgo


iv. Ing panel tengen pengguna perlu klik kaca banjur music:

tunesgo


v. lunak cerdas iki bakal nggawe manawa dhaptar lagu wis nyinkronake karo piranti Android lan Empu karo sawetara klik proses wis rampung minangka per kepinginan pangguna.


Top