Kabeh TOPICS

+

Top 3 iTunes Serep Alternatif

Wis dawa wiwit kita padha ngenalaken menyang iTunes kanthi Apple kanggo nggawe serep. Lan, awit banjur wis solusi standar kita kanggé serep karo sethitik utawa ora nganyari utama rampung kanggo iku supaya akeh taun. Sampeyan kesel saka nggunakake iTunes lawas lan pasang padha manager serep? Yen 'ya' iku jawaban lan sampeyan wis looking for alternatif kanggo iTunes banjur kita duwe gedhe warta kanggo sampeyan.

Panelusuran Panjenengan kanggo sing alternatif pantes iTunes serep ends dina. Kita bakal ngenalke sampeyan solusi serep kasedhiya paling ampe tanggal - Wondershare MobileTrans.

Part 1. iTunes alternatif serep: Wondershare MobileTrans

video converter ultimate

Yen ana genie antarane solusi utawa piranti lunak serep, iku bakal Wondershare MobileTrans. Sampeyan ndeleng, ana knthi angel apa sing aplikasi iki sange ora bisa nindakake. Iku ngijini sampeyan kanggo mindhah data saka telpon karo mung 1 klik, serep telpon menyang PC lan malah mulihake digawe serep data menyang samubarang piranti didhukung kanggo sampeyan; kabeh rampung ing resiko 100% free proses lan aman.

Punika carane gampang iku kanggo nggunakake Wondershare MobileTrans.

Gawe serep lan mulihake data telpon

Langkah 1: Kanthi iOS utawa piranti liyane sing disambungake karo komputer. Saka antarmuka utama utawa Ngarep menu, milih pilihan saka Serep kanggo mbukak Panel Gawe serep. Mesthekake yen data sing arep serep kabeh sing dipilih lan banjur mung klik tombol 'Start Copy'.

itunes backup alternative

Langkah 2: Supaya kanggo mulihake piranti, milih Mulihake pilihan saka menu Ngarep lan nyambungake piranti menyang komputer. Aplikasi saiki kudu nampilake dhaptar kabeh serep kasedhiya, pilih salah siji sing arep kanggo nggunakake lan uga isi sing bakal pengin dibalèkaké lan banjur nggebug 'Start Copy' kanggo miwiti mulihake data saka file serep.

itunes backup alternative

Mulihake serep isi iTunes kanggo telpon

Sampeyan uga bisa ngirim dhaptar lagu iTunes kanggo Android uga piranti iOS nggunakake MobileTrans.

itunes backup alternative

Transfer data saka iCloud Android

Langkah 1: Awas kanggo iCloud pilihan / logo ing mulihake pemblokiran lan penet ing ngetik Mulihake saka mode serep iCloud. Sampeyan bisa uga kudu mlebet akun iCloud yen ora rampung wis. Sampeyan kudu bisa kanggo ndeleng kabeh file serep saiki.

itunes backup alternative

Langkah 2: Saiki, milih serep iCloud saka dhaftar kasedhiya kanggo download.

itunes backup alternative

Langkah 3: Sawise serep sing wis didownload saka iCloud, nyambungake piranti Android lan mencet 'Start Copy' tombol kanggo miwiti proses final.

itunes backup alternative

Karo sing gampang proses kanggo serep iOS piranti, kok sapa pengin nggunakake iTunes maneh, tengen?

Part 2. transfer solusi Top 2 iPhone kanggo piranti serep ing komputer

Saiki, ayo kita uga njupuk dipikir ing solusi sing loro transfer iPhone paling biso dipercoyo lan efektif sing bisa njaluk tangan ing.

Solusi 1: Wondershare TunesGo Retro

video converter ultimate

TunesGo Retro saka Wondershare lunak gedhe sing ngijini sampeyan ngatur, nuduhake lan mulihake Musik lan Video iTunes bebas ing ndhuwur ngijini sampeyan kanggo ngatur lan ngirim pesen, foto, file lan kontak antarane iPhone, iPad lan PC.

Pangembang: Wondershare Fitur Key:

• Share, ngatur lan mulihake music iTunes lan video bebas

• Rebuild perpustakaan iTunes

• Share iCloud music

• Ndandani lan ngoptimalake Alexa song otomatis

• Ngatur lan ngirim pesen, foto, kontak lan file

Solusi 2: Senuti

iTunes ngijini sampeyan nransfer musik saka PC utawa Mac kanggo iPhone utawa iPod Nanging, yen wanted kanggo nransfer musik saka piranti iOS piranti menyang komputer, luwih luck karo minangka iTunes ora ndhukung fitur iki. Kuciwo tengen?

Inggih, iki salah siji saka alasan utami kok rowo Red nemokke Senuti, kang aplikasi gedhe sing ngijini sampeyan waras video, musik lan dhaptar lagu saka iPhone iPad utawa gampang banget.

Pangembang: rowo Red Fitur Key:

• Recovery Siji langkah

• comparison iTunes

• Transfer Video

• Song Preview

• transfer Playlist

Download Link: https://www.fadingred.com/senuti/download/

itunes-backup-alternative

Top