Kabeh TOPICS

+

Carane Gawe serep iPhone Tanpa iTunes, ing Guide!

Apa kowe tau panginten iku bisa transfer kabeh file, kontak, pesen teks lan log telpon tanpa nggunakake iTunes saka siji piranti kanggo siji liyane? Inggih, yen ana sing bakal ana cara! Ing artikel iki, sampeyan bakal maca bab rong cara beda karo kang sampeyan bisa entuk asil sing padha karo cara banget efektif.

Iku gedhe kanggo mikir sing duwe pilihan ekstensif cara nglakoni. Contone, kok ora obah kabeh file kanggo iTunes utawa iCloud contone? Banget efektif tenan, nanging mangan adoh kabeh wektu free uga! Lan banjur sing temenan bakal perlu kanggo mangerteni carane nompo kabeh isi disimpen lan nimbang kamungkinan utawa tulisan maneh lan serep pindho. Sing arep nglampahi wektu minangka akeh sing wutuh dina kanggo nindakake operasi prasaja?

Apa yen sampeyan bisa nemokake program kang ngijini sampeyan kanggo nglakoni mung 1 klik? Program iki wis ana. Lan sing lagi babagan kanggo mangerteni kabeh babagan!

Part 1. Siji klik serep lan mulihake iPhone tanpa iTunes

Program iki nawakake salah siji saka solusi paling apik kanggo nransfer kabeh kuwi ing operasi resiko-free lan wektu nyimpen saka telpon karo sistem banget beda operasi kayata Android, Blackberry utawa Nokia (Symbian) telpon langsung kanggo iPhone. MobileTrans uga nawakake macem-macem layanan tambahan saka mung transfer file lan tanggal saka telpon kanggo telpon.

Wondershare MobileTrans

 Punika Ringkesan Brief saka apa sing bakal bisa nindakake:

  • Nindakake serep telpon menyang komputer lan mulihake bali nganti piranti apa wae didhukung liyane.
  • Iku tansah kabeh data aman.
  • Sampeyan bisa tansah nompo serep ana kanggo piranti didhukung.
  • Mindhah data saka iTunes kanggo piranti didhukung liyane.
  • Nompo data saka iCloud serep kanggo Android.
4.998.239 wong wis diundhuh

MobileTrans Ndhukung luwih saka 3.000 telpon beda lan jaringan beda lan tumindak becik karo Apple, Samsung, Nokia, Samsung, LG, Sony, Google, HUAWEI, Motorola, ZTE, lan model liyane seluler. Tambahan, program ngidini kanggo nyimpen data permanen lan aman dibusak saka telpon, sampeyan kudu pengin ngedol utawa menehi adoh telpon kanggo wong liya.

Dadi ayo kang ndeleng bebarengan carane sampeyan bisa nggawe paling metu saka MobileTrans ing 3 simples langkah:

  1. Ngundhuh lan nginstal Wondershare MobileTrans
  2. Dadi saiki mutusaké kanggo nyoba karo MobileTrans. Apike! Supaya njaluk sampeyan miwiti, download program liwat link ndhuwur.

    Lan kene iku jendhela utami ing ngisor iki:

    How to Back up Your iPhone  Without iTunes, the Complete Guide

  3. Priksa manawa kanggo nyambung iPhone menyang komputer kanggo nindakake serep. Sawise piranti disambungake MobileTrans bakal ndeteksi. Banjur, sampeyan bakal sok dong mirsani ing jendhela iki:
  4. How to Back up Your iPhone  Without iTunes, the Complete Guide

    Katon rapet! File lan data ditransfer saka telpon menyang PC sing dumunung ing bagean tengah jendhela. Pilih file sing pengin kanggo nransfer lan supaya wong-wong sing padha ora perlu lan banjur klik Start Copy.

    Sing ana tenan cepet, iki ora iku ?!

  5. Saiki, bakal pengin mulihake isi kanggo iPhone utawa kanggo iPhone anyar, ana liyane, arang banget prasaja langkah sing kudu tindakake. Ing jendhela utami, mung pilih mulihake, dumunung ing tengen.
  6. How to Back up Your iPhone  Without iTunes, the Complete Guide

    Sawise sampeyan diklik, sampeyan bakal njaluk jendhela liyane, kang katon persis kaya iki siji:

    How to Back up Your iPhone  Without iTunes, the Complete Guide

    Kaya nalika sampeyan nindakake kanggo gawe serep file, pilih isi dibalekno asline saka menu gulung-mudhun ing bagean tengah saka jendhela. Sawise sampeyan wis milih file needed, klik ing Mulai Copy.

    Sing tenan kabeh iku njupuk!

Part 2. Gawe serep iPhone menyang komputer tanpa iTunes

Ing bagéan pungkasan saka tutorial iki darmabakti carane gawe serep iPhone Music / Photos / Videos kanggo PC. Wiwit bali munggah liwat iTunes mung ngandhut pangaturan lan data iPhone, uga sajarah apps dituku, sampeyan bisa uga pengin nganggo solusi liyane kanggo nyimpen musik, kaya contone diimpor songs saka CD, utawa foto liya ing iPhone Photo Library lan Internet diundhuh video sing ora bisa ditransfer saka piranti kanggo iTunes.

Wondershare TunesGo

Apa sampeyan kudu:

  • Wondershare TunesGo (Mac)
  • A komputer Mac / Windows karo iTunes diinstal 
  • IPhone lan kabel USB sawijining
4.998.239 wong wis diundhuh

Wondershare TunesGo iku sawijining program banget kanggo ngidini sampeyan kanggo mindhah kabeh file, songs, gambar lan data pribadhi saka iPhone menyang PC. Langkah pisanan banjur kanggo ngundhuh versi nyoba program saka website komputer. Sawise sampeyan instal, miwiti lan nyambung iPhone menyang komputer liwat kabel USB. IPhone bakal kanthi otomatis dideteksi!

How to Back up Your iPhone  Without iTunes, the Complete Guide

Langkah kapindho iku kanggo gawe serep musik, foto lan video menyang PC kanthi milih opsi saka sidebar ing sisih kiwa. Kanthi ngeklik Dhaptar lagu ing sisih tengen sidebar, sampeyan bisa ndeleng lan dhaptar lagu iPhone serep kanggo Mac banget. Pilih obyek wanted lan klik ing Ekspor bali menyang komputer.

How to Back up Your iPhone  Without iTunes, the Complete Guide

Lan ... iku rampung!

Top